Model nøgen på Facebook: Nu er hun anholdt

Foto: Facebook

Da den unge thailandske model Ponpan Mayple Promdum valgte at smide tøjet midt under en live-video på Facebook, fik det store konsekvenser for hende.

Den 26-årige Ponpan Mayple Promdum fra Thailand har skabt stor bevågenhed, fordi hun viste sine bryster og vagina på en Facebook live-video. Derfor har det thailandske politi nu arresteret Ponpan, der går under det kulørte navn Mayple Pink Pink og givet hende en heftig bøde.

Det skriver Mirror.

Over 150.000 personer så med på hendes live-video, da hun dansede foran kameraet med meget lidt tøj på. Hun gjorde det, for at lave reklame for et større spilleselskab.

Det var i slutningen af video, at Mayple Pink Pink overraskede seerne – herunder børn – da hun pludselig tog al tøjet af.

Videoen gik efterfølgende viralt og blev spredt som en steppebrand. Netop derfor blev politiet opmærksomme på den frække video, hvorefter du tog til hendes adresse og anholdte hende.

Det uventet besøg af politiet og bøden gjorde imidlertid stort indtryk på Mayple Pink Pink. Hun kom derfor onsdag med en dybfølende undskyldning for at have krænket den thailandske lov.

»Jeg er meget ked af at have skadet billedet at mit lands kvinder og gør det aldrig igen. Jeg håber, at folk vil tilgive mig,« lød Ponpan Mayple Promdums undskyldning.

Mayple Pink Pink accepterede dermed bøden på hele 11 pund - ca 100 kroner for den grænseoverskridende Facebook-video og de skader, som hun muligvis havde påført de unge seere ved at se et par bryster og vagina.

Mayple Pink Pink 600 kroner for at lave reklamefilmen for spillefirmaet, skriver Mirror.

Politichefen i Bangkok har også fulgt sagen tæt. Han oplyser, at politiet i vil være langt mere opmærksomme på disse strip-videoer i fremtiden, som ligger på Facebook.

 

Dagens Gossip