Myndigheder advarer: Antallet af sexskader er eksploderet

Flere og flere kommer til skade i sexrelaterede ulykker. Myndighederne giver Fifty Shades of Grey en del af skylden.

Det lader til, at Fifty Shades of Grey ikke kun har sat sine aftryk på biograferne. Bøgerne og filmene har øjensynligt også sat aftryk i ulykkesstatistikkerne.

I hvert fald kommer langt flere til skade i sexrelaterede ulykker – og det i en grad, hvor myndighederne i London nu advarer om de kinky aktiviteter i soveværelset. Det skriver metro.co.uk.

Det er penisringe og håndjern, som bærer den største del af skylden. Brandvæsnet i London er blevet kaldt ud til fjernelse af ni penisringe siden april, og det er dobbelt så mange uheldige mænd som de foregående to år.

Læs også

Tjekliste: Så meget kan din kæreste lære af Mr. Grey

Hvad angår håndjern, måtte myndighederne stede 27 personer til hjælp i løbet af det seneste år, hvilket også er en stigning.

London Fire Brigade har tidligere advaret om ulykker i forbindelse med sex, da man i forbindelse med filmen lavede kampagnen ”Fifty Shades of Red”. Kampagnen ser overordnet ud til at virke.

I hvert fald er det samlede antal af sexuheld gået fra 459 i 2015 til 376 i 2016, mens altså penisringe og håndjern dog trækker statistikken i negativ retning.

- Vi er glade for, at færre mennesker ender i besværlige situationer, og at vi modtager færre nødopkald, men det lader til, at Fifty Shades of Grey-effekten stadig fører til nogle pinlige alarmer, siger leder hos London Fire Brigade, Dave Brown.

Læs også

6 tegn på at hun ikke er tilfreds i sengen

Han opfordrer folk, der begiver sig ud i at lege med penisringe, til at følge et enkelt råd: Hvis den ikke passer, så lad være med at tvinge den ned over penis.

Der er også kommet en porno-side, som udelukkede henvender sig til kvinder. Siden hedder Romantic Pornfilms og kan besøges her.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip