Nordens førende sexlegetøjsekspert: Sådan får du mest sex ud af Black Friday

Foto: Joan B

Blogger og sexlegetøjsekspert, JoanB, peger her eksklusivt på tre populære og super effektive stykker sexlegetøj til kvinder, som i forbindelse med Black Friday kan købes til en ekstra billig pris. Måske julegaven fra dig til hende.

- Black Friday er døgnet, hvor et kun stigende antal danskere køber den lidt mere frække julegave til ham eller hende derhjemme. Den gave, der IKKE er for børn. Hvorfor den også kun sjældent kommer med under familiens juletræ, men derimod gives og pakkes op under mere intime forhold.  

Black Friday er samtidig store-købe-dag, hvor det eller de lidt mere eksklusive og populære sexlegetøjsprodukter som regel står allerøverst på ønskesedlen. 

For nøjagtig som med alle andre typer af produkter, man til en ekstra lav pris kan erhverve sig denne sidste fredag i november, så er der også rigtig mange kroner at spare på toppen og poppen indenfor vibratorer, masturbatorer mv. Hvis man altså bruger lidt tid til at undersøge markedet.

Fortæller danske JoanB, Nordens førende sexlegetøjsekspert, der her kommer med sin top tre liste over årets mest lækre og effektive mærkevare-produkter i kategorien til kvinder, du bør gå efter. Nedenstående tre Black Friday ekstra nedsatte produkter, JoanB her kort omtaler og anbefaler, kan alle erhverves på førende danske webshops med salg af sexlegetøj.     

Berøringsfri multiorgasme

- Da jeg tidligere på årets modtog og testede den helt nye klitoris stimulator fra Satisfyer, havde jeg svært ved at få armene ned. Her er bogstavelig talt nemlig tale om et berøringsfrit produkt, ni ud af 10 kvinder kan opnå orgasme med – herunder mig selv. 

Og når man først har lært sin nye stimulator lidt bedre at kende, kan Satisfyer Pro 2 Next Generation, produktet er blevet døbt, minsandten også fremkalde super skånsomme multiorgasmer. 

Til glæde og fornøjelse for ikke kun hende, men også ham, er jeg overbevist om, smiler JoanB.   

Den ekstra billige orgasme 

- Misforstå mig ikke: Alle orgasmer, i mit univers, er dyrebare, men når det kommer til sexlegetøjsprodukter, der som bekendt koster, så er det sjældent at falde over et SÅ effektivt produkt denne, en anden type af Satisfyer stimulator, jeg her op til Black Friday ønsker at anbefale. 

Nemlig denne variant, jeg på min blog blandt andet har skrevet følgende om: 

”Nu har jeg så fået udgaven Satisfyer 2 – som umiddelbart ikke adskiller sig specielt meget fra de andre i kategorien. Lige bortset fra, at Satisfyer 2 er batteridrevet, som kun gør den ekstra prisvenlig.”

- Og nu har prisen på stimulatoren så fået endnu et stort hak nedad – helt derned, hvor alle, kan jeg vist godt love, kan være med. Hvorfor dette stykke sexlegetøj til kvinder naturligvis også skulle med på min top tre liste. 

Multi-vibratoren fra fantastiske Fun

Et af mine yndlingsmærker er så absolut tyske Fun Factory. Derfor er det heller ikke så underligt, at et produkt fra netop FF også lister sig ind på listen – og her har jeg valgt at pege på Cayona, en super cool mini rabbit vibrator. Både jeg selv og min søde blogger Mill har testet – dog hver for sig, trods alt, smiler JoanB. 

”Blandt andet kan man benytte vibratoren til vaginal stimulation. 

Cayona har en rigtig fin form der gør, at den er velegnet til at stimulere g-punktet med. 

Samtidig er den udstyret med en fin, lille dut/vibratorarm, der er designet og beregnet til at stimulere klitoris med. Så man kan stimulere g-punktet og klitoris med Cayona på samme tid” 

Fortæller Mill blandt andet i sin anmeldelse på JoanB.dk af den lille og handy vibrator, som fredag altså også kan erhverves til ”sort pris”.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip