Nu kan dit sexlegetøj stå fremme på toilethylden

Måske er du en af dem, der længe godt have villet prøve sexlegetøj, men som endnu ikke har taget skridtet.

For hvad ville folk ikke tænke, hvis de fandt en dildo eller fleshlight i din skuffe?

Der var engang, hvor sexlegetøj blev akkompagneret af en ret grel indpakning, og dets design var heller ikke just særligt smagfuldt. Men de tider er ovre.

I dag kan du købe sexlegetøj, der mest af alt minder om en fancy designgenstand, og som samtidig er så diskret, at du uden problemer kan lade det stå fremme på natbordet eller toilethylden. 

Spørgsmålet er bare, om du tør?

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på, hvorfor du ikke behøver være bange for at have dit sexlegetøj stående fremme.

Sexlegetøjets evolution

Siden den første vibrator blev skabt af Dr. Joseph Mortimer Granville i 1883, er sexlegetøjets evolution gået stødt fremad, og da hitserien Sex and The City rullede over skærmen, blev det for alvor normalt for kvinder at bruge -og tale åbent om deres sexlegetøj.

Siden 90’erne er brugen af sexlegetøj blevet mere normalt både for mænd og kvinder, hvilket hænger sammen med den øgede tilgængelighed på nettet. Men der er dog ikke samme åbenhed omkring det at bruge sexlegetøj som mand, som der er for kvinder. Dog viser et studie fra Indiana University, at mere end halvdelen af alle kvinder mellem 19 og 60 år har brugt en vibrator, mens det for mænd er omkring halvdelen.

LÆS OGSÅ: Stoppet toilet

Hos Sinful bliver der også solgt rigtig meget sexlegetøj til mænd – selvom det ikke er noget, mændene taler med hinanden om, og selv hvis du en dag var hjemme hos en ven, der havde sin fleshlight stående fremme, ville du nok ikke opdage det pga. det diskrete design.

Det er blevet mere normalt at bruge sexlegetøj

Ifølge Medical Daily bliver sexlegetøj mere og mere mainstream. Endda så meget, at du kan købe dildoer og vibratorer i helt almindelige detailbutikker som Target og Walmart i USA og i diverse stormagasiner i Holland og Tyskland.

Om du her i det nye år kan gå ned i den lokale brugs og handle en stilren vibrator sammen med dine andre indkøb, kan vi kun gisne om. Men ifølge Astrid Ditte Højgaard, der er overlæge ved Sexologisk Klinik på Aalborg Universitetshospital, vil sexlegetøj før eller siden indtage de almindelige butikker.

Produkter, du har lyst til at have stående fremme

Sinful er Danmarks eneste producent af sexlegetøj, og de har gjort det til en dyd at producere dildoer, vibratorer, glidecreme og meget andet, der er så stilrene og diskrete, at det passer ind i ethvert hjem.

LÆS OGSÅ: Missionærstilling

Stil din glidecreme frem på badeværelset, og dine gæster vil ikke kunne se, at det ikke bare er en almindelig håndcreme, der står fremme. Dette har også været filosofien bag mange af Sinfuls produkter, forklarer Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk: 

”Vores produktserie rummer alt fra de bedste kvalitetsvibratorer og penisringe til glidecreme og massageolie – fælles for dem er, at du får endnu bedre uden at skulle bekymre dig om dårlige materiale eller unødvendige tilsætningsstoffer. Derudover er både emballagen og selve produktet i så stilrent et design, at du aldrig vil være flov over at have det liggende fremme.”

Find hele produktserien fra Sinful lige her

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip