Nu kan du gokke i fred: Onani-telt skjuler dine lumre lyster

Foto: Nicolaus Chaffin

Den perfekte julegaven til manden, der bare må onanere upassende stedet.

Når trangen til en høvler melder sig, plejer de fleste mænd at find et sted med fred og ro, hvor de kan tage deres bedste ven i hånden og klare dét, der nu engang skal klares.

Kun de færreste har brugt for (og lyst til) at gokke løs omgivet af andre, men er man én af disse mænd, og har man længe ledt efter en diskret løsning, der ubemærket tillader en polering af et-tallet, så er svaret på ens bønner blevet hørt. Det skriver Mmm.dk.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

The Portable Masturbatorium hedder vidunderet, der tillader trængende mænd at invitere deres penis på camping i en - til lejligheden designet - onani-tipi, der elegant skjuler akten.

Det virker nemlig slet ikke mistænkeligt, når en voksen mand sidder med en rystende mini-tipi på skødet, mens han virker fjern og tom i blikket.

Foto: Nicolaus Chaffin

Den herlige opfindelse af blevet skabt af designeren Nicolaus Chaffin og har faktisk flere år på bagen.

Det særprægede produkt dukkede nemlig første gang op på Nicolaus Chaffins Tumblr-profil for år tilbage, men har nu endlige opnået den opmærksomhed, det fortjener.

Foto: Nicolaus Chaffin

Hvorvidt tissemands-teltet stadig er i produktion vides ikke, men har man et kreativt familiemedlem, kan man jo høre, om vedkommende ikke kan fremstille et lillebitte telt uden bund og med et hul i siden. Men lad for Guds skyld være med at sige, hvad det er til!

God fornøjelse!

Læs også: 7 ting du ALDRIG må bruge til at onanere

 

Dagens Gossip