Ny app gør dig bedre til at slikke hende: Få point for dine evner

App’en Lickster skal gøre det både sjovt og læreridt at blive eksperter i oralsex.

- Your dick will never compare to at good lick!

Sådan lyder mottoet for en revolutionerende ny app, og løst oversat betyder sætningen noget i retning af, at du kan præsterer nok så meget med din penis, men vil du have en kvinde helt op og ringe, så skal du bruge tungen, makker!

Oralsex er nemlig sagen, og er du en rigtig mand, så går du ikke af vejen for at dykke ned til kvindes allerhelligste, hvor din tunge skal på arbejde for at sende hende til et orgasmemæssigt nirvana.

Men hvordan er det nu, man gør? Er det op, ned, eller sidelæns? Er det langsomt eller med turbotunge? Og skal fingrene i brug – og hvor?

Alle de spørgsmål kan man nu få besvaret ved hjælp at en spritny mobilapp, som helt sikkert vil komme både kvinder og mænd til gode.

Læs også

6 ting du ikke tør i sengen - men som du bør prøve NU

’Lickster’ er navnet, og app’en guider nemlig mænd til, hvordan de mest effektivt går på oral-opdagelse mellem kvindens ben.

Og ikke nok med at manden tilegner sig vigtig viden, så foregår det også på en sjov måde, der nok skal gøre det til en konkurrence at blive et oralt orakel.

For når først du er gået i gang, kan du godt glemme alt om Candy Crush og Pokémon Go. Lickster skal nok gå hen og blive det helt store mobile tidsfordriv for mænd, da det kan spilles alle vegne. På bussen, i din frokostpause, i venteværelset eller til den kedelige familiefest.

Lickster er dog ikke kun tiltænkt dig – og i sidste ende din partner – for som mand kan man nemlig dele sin pointscore via sociale medier som f.eks. Facebook og Snapchat og dermed blære sig overfor vennerne eller familien med, hvor god man er til at slikke.

I videoen øverst kan du se en reklame for den geniale opfindelse, der formentlig bare er en joke. Dog en utrolig sjov og vanvittig én af slagsen.

 

 

 

 

Dagens Gossip