Ny, bizar skønhedstrend til kvinder: Nu kan du få bleget din tissekone

Der er ikke nogen grund til at skamme sig over mørk hud i tissekonen. Ny vanvittig behandling lover at blege missen. Foto: Shutterstock

Hvis du er træt af mørke hudfolder i området omkring din tissekone, så lover en ny absurd behandling en kridhvid tissekone.

Det er langtfra alle, der er glade for hvad der findes mellem benene. 

Mange mænd synes måske, at der mangler et par centimeter på kalorius, mens nogle piger måske har det omvendt og er kede af, at deres kønslæber ikke ligner de kendtes.

For pigernes vedkommende er der mange muligheder for at stramme kønslæberne op og give en strammere tissekone, men den seneste nye dille er endnu mere skør. Nu er det nemlig muligt få laser behandlet den mørke hud i tissekonen, skriver Mirror. 

Ny tissekone trend

Det er den anerkendte plastikkirurg Vicky Belo, der fra sin private klinik i Manilla på Filippinerne. På kun 30 minutter lover Vicky Belo at tissekonen bleger og rengør og strammer tissekonen op.

Læs også

Kirstin bad om ketchup til sine børns burgere på Circle K: Ekspedientens svar fik hende til at tabe kæben

For det bedst mulige resultat skal man forvente cirka tre behandlinger. Det er dog ikke en helt billig fornøjelse at få laserbehandlet det kvindelige kønsorgan.

Hver tur på briksen koster små 6.000 danske kroner. Det er dog ikke den eneste behandling, som Vicky Belo har introduceret til kvindernes intime dele.

Kirurgen bag den seneste behandling lover, at kvinder kan føle sig som jomfruer igen. Foto: Youtube

Sidste år lancerede skønhedskirurgen et ‘femlift’ - en slags ansigtsløftning til de allertungeste kødgardiner, og ifølge kirurgens egne ord, vil behandlingen kun tage 10 minutter og ‘få enhver kvinde til at føle sig som en jomfru igen.’

Hvis man i stedet mener, at det er den bedre halvdel, der skal have plejet sin langemand i bukserne, så tilbyder Lelux Hospitalet i Bangkok, Thailand også en blegning af mænds vedhæng.

Læs også

Politi måtte gribe ind: Tilbud på Nutella fik kunder til at gå amok

Den behandling blev tilbudt sidste år og er vanvittigt populær.

Hvis man heller vil have en kridhvid fjumrestang, så skal man kun lægge 4.000 danske kroner for den fornøjelse.

Det må du aldrig gøre mod din tissekone

Det er vigtigt, at holde din tissekone sund og rask. Derfor er der nogle ting og vaner, som du helt sikkert skal holde dig fra, hvis du vil være helt sikker på, at underlivet har det godt.

28-årig kræftpatient bryder grædende sammen, da familie arrangerer vild overraskelse

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip