Ny forskning: Kvinder har den bedste sex i denne alder

Shutterstock

Er du kvinde, og har du rundet de 30 år, er det først nu dit sexliv for alvor kommer til at blomstre. Et nyt studie viser, at kvinder over 36 år føler sig mere sexede og får bedre orgasmer jo flere år, kvinderne har på bagen.

Flere steder i samfundet og i kendisverdenen plejer det at hedde sig, at kvinder er smukkest og mest sexede, når de er unge. Men den opfattelse er også med til at gøre kvinder usikre på sig selv og deres kroppe.

Usikkerheden fortager sig heldigvis, når de bliver lidt ældre og en ny undersøgelse viser, at kvinders seksuelle guldalder indtræder, når de er 36 år eller ældre.

Foto: Jessica Alba

Det fortæller Dailymail.co.uk som kalder det godt nyt for stjerner som Kim Kardashian, Christian Aguilera og Jessica Alba – alle kvinder på 36 år.

2600 kvinder deltog i undersøgelsen fra Natural Cycles, hvor de blev spurgt, hvor tiltrækkende de følte sig, hvor ofte de fik orgasmer, og hvor meget de nød deres sexliv.

8 ud af 10 kvinder i den ældre gruppe følte sig sexede, i midtergruppen var tallet kun 4 ud af 10, og blandt kvinder under 23 var 7 ud af 10 tilfredse med deres udseende.

De ældre kvinder peakede på orgasme-barometeret. 6 ud af 10 oplevede, at de fik flere og bedre orgasmer, end da de var yngre. 86 procent af de ældre kvinder havde haft god sex inden for de seneste fire uger, mens det tal lå på 76 procent hos midtergruppen og kun 56 procent hos de yngre kvinder.

Ikke overraskende følte 1 ud af 3 kvinder, at samlejet varede for kort. Læser I med derude, gutter?

Læs også

Denne beskidte sexfantasi SKAL du udleve - ifølge dit stjernetegn

Under en tredjedel af de adspurgte kvinder havde sex to gange om ugen, mens størstedelen af kvinderne anså sex i et fast forhold som idealet til et lykkeligt sexliv.

81 procent sagde, at de tror på, at de kan have et tilfredsstillende sexliv med den samme partner gennem livet. 

Foto: Kim Kardashian

Talsmanden fra Natural Cycles, Amanda Bonnie ser positivt på resultalterne.

”Det sender et positivt budskab om noget, vi kvinder har forventet eller vidst i et stykke tid: Jo ældre du er, og jo bedre du kender din krop, jo mere nydelsfuldt et sexliv og en større selvtillid kan du have som kvinde. Det er opløftende, at der ikke lader til at være et stigma forbundet med at være en moden kvinde, der nyder sit sexliv,” siger hun ifølge Dailymail.co.uk.

Læs også

7 tegn på han synes at din tissekone lugter

 

 

Dagens Gossip