Ny undersøgelse: Disse europæiske lande er mest glade for sexlegetøj

Foto: Shutterstock

En ny undersøgelse kroner danskerne som det folkefærd, der er mest glade for sexlegetøj i Europa.

Denne artikel indeholder affiliate links

Om det er danskernes åbne forhold til sex eller om det er fordi, at Danmark er det næstmest lykkelige land i verden, kan være svært at sige. 

Ny undersøgelse: Disse europæiske lande er mest glade for sexlegetøj

En ny undersøgelse kroner danskerne som det folkefærd, der er mest glade for sexlegetøj i Europa. Om det er danskernes åbne forhold til sex eller om det er fordi, at Danmark er det næstmest lykkelige land i verden, kan være svært at sige. 

En ting er i hvert fald sikkert, danskerne udforsker sexverdenens dimensioner mere end noget andet sted i Europa ved at være de mest interesserede i sexlegetøj på nettet.

Det er blevet bekræftet af en ny undersøgelse, som er lavet af det britiske firma Vouchercloud.com. Tallene viser at 118 danskere har søgt på sexlegetøj pr. tusinde internetbruger. 

De nordiske lande dominerer med Danmark i førertrøjen

Det er dog ikke kun danskerne, der er vilde med sexlegetøj. Undersøgelsen placerer nemlig også Sverige på andenpladsen med næsten lige så mange søgninger, nemlig 115 pr. tusinde indbygger. De sexglade tangenter i norden får dog et lille nyk nedad, da man skal ned på en 12. plads for at finde vores naboer fra Norge med kun 76 søgninger. 

Her overrasker de nordiske lande måske en smule – især Danmark og Sverige – der normalvis ikke betragtes som de mest seksuelle folkefærd. Man kunne nemt tro at det romantiske Frankrig eller de passionerede brasilianere ville trække overskrifterne, men her skal man ned på en 15. plads for at finde franskmændene og helt uden for top 20 for at finde Brasilien. 

Mathilde Mackowski er ikke overrasket

Stifter og talskvinde for Skandinaviens største sexlegetøjsshop, Sinful.dk, er ikke overrasket. 

Mathilde Mackowski fortæller, at man i Danmark har set en stor vækst i interessen for sexlegetøj:

”Vi har oplevet en stor vækst siden vi startede Sinful.dk. Især de senere år, har rykket noget, og det har vi oplevet på bundlinjen, hvilket har resulteret i gazellepriser i henholdsvis 2015 og 2016. Jeg er dog mest taknemmelig over, at vi stadig kan være med til at indfri vores mission om at inspirere mennesker til et mere lystfyldt og legende sexliv. Og det tror jeg på fortsætter - det virker nemlig som om, at markedet for sexlegetøj kun går en vej – og det er frem,” forklarer Mathilde Mackowski.” 

Hos Sinful.dk går det altså godt. Virksomheden har tilmed sin egen produktlinje, som fortsat udvikles. Find et udvalg af Sinfuls egne produkter på hjemmesiden

Undersøgelsen udført af Vouchercloud, har kun taget udgangspunkt i de 18 mest populære sexlegetøj som dildoer, vibratorer og love eggs. Det betyder, at det egentlige antal søgninger på nettet faktisk ville være højere, hvis søgninger på alt slags sexlegetøj var medregnet.

 

Dagens Gossip