Nytårsforsæt for mænd: Tab dig ved at onanere mere

Fælles for de fleste af vores nytårsforsæt er, at vi gerne vil træne mere og smide de ekstrakilo på sidebenene.

Men det kan være svært at holde humøret højt, når maven knurrer, og det eneste du har lyst til, er at sætte tænderne i et saftigt stykke chokoladekage. 

Det er der heldigvis råd for. 

Dr. Ramani Durvasula er psykolog og forfatter til bogen You are why you eat, og hun har udviklet en diæt og fitnessplan, der inkludere specifikke belønninger som onani og orgasmer. 

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på, hvordan du kan bruge onani til at tabe dig. 

Denne januar, handler det altså om at tænke ud af boksen. 

Sådan kommer du i form, og taber du dig ved at onanere

1. Erstat kagen med onani

Dr. Ramani Durvasula tabte sig ved at erstatte den usunde mad, hun elskede, med noget andet hun elsker, nemlig orgasmer.

Så hver gang hun stødte på et stykke kage, brugte hun i stedet onani til at få nydelse – såfremt situationen tillod at erstatte kagen.

2. Skab et belønningssystem

Dr. Ramani Durvasula forklarer, at det er simple psykologiske principper, som er byggestenene bag hendes kur. Når du lægger burgeren fra dig og onanerer i stedet for og får en orgasme, vil du begynde at associere et fravalg af burger med en orgasme.

Hun foreslår også at lave en liste over ting, du kan lide, som du kan bruge, når du gerne vil belønne dig selv. 

3. Sæt tid af til dig selv

I en travl hverdag kan det selvfølgelig være svært lige at finde tid til at onanere.

Derfor foreslår Dr. Ramani Durvasula, at du sætter tid af til en date med dig selv.

Så når du har droppet at spise gulerodskagen på job eller erstattet pastaen med salat, men ikke kan få din belønning lige med det samme, kan du gå og glæde dig ved tanken, om den date du har lavet med dig selv senere. 

4. Beløn dig selv for de små sejre

Mange glemmer at belønne sig selv for de småsejre undervejs. Ifølge Dr. Ramani Durvasula er du garanteret at falde i, hvis du ikke gør. 

Du kan i forvejen til at nå sit nytårsforsæt være mere irritabel og stresset, når du er på kur, og hvis du samtidig glemmer at belønne dig selv, vil du på et tidspunkt ikke have mere viljestyrke.

Dr. Ramani Durvasula mener, det er vigtigt, at du får en lille mængde nydelse hver dag, hvilket selvfølgelig kan være en god orgasme til at starte eller slutte dagen på. 

5. Når du er i træning, er det sjovere 

Når kagen er udskiftet med orgasmer, handler det selvfølgelig om at være i form til endnu mere nydelse i 2018.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har en praktisk løsning på at komme i træning. Her anbefaler hun et kendt stykke sexlegetøj, som er elsket af mænd verden over:

”Hvis du har fået mod på at blive fit med onani her i det nye år, så er en Fleshlight et must-have som mand. Med sådan en kan du nemlig både træne din udholdenhed og blive bedre til at kontrollere dine orgasmer, men bedst af alt vil dens super realistiske følelse tage din onanioplevelse til nye højder. Hvis du er i tvivl om, hvilken en der bedst opfylder netop dine behov, så har Sinful.dk lavet denne guide til dig, der hjælper dig med at vælge den rigtige,” lyder det fra Mathilde Mackowski.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip