‘Øh, stiv pik?!’ Sådan kommer du i gang med at tale frækt i sengen - selvom du er genert

Foto: Shutterstock

Det kan være grænseoverskridende at skulle tale frækt på lagnet, men der findes et par gode fif, der hurtigt for gang i mundtøjet.

‘Sig noget frækt til mig’

Midt i akten beder kæresten dig om at komme med nogle pirrende ord, og med blodet pumpende i kroppen, så kan det være svært at finde på noget fornuftigt at sige.

Nogle har måske ikke i forvejen de store taleevner eller bliver generte, når den akten er igang, og der skal leveres en saftig fræk ordstrøm oveni den kropslige udfoldelse.

Uanset hvilke bekymringer man har, så er det slet ikke så svært at komme ud med de frække ord, skriver Daily Mail, der har spurgt den britiske sexolog Tracey Cox med et par gode fif til at få tungen på gled. Hun påpeger, at mange er bange for at grine under den frække akt, men at det er en del af ‘legen’.

Læs også

Glatbane eller fuld busk? Så behåret skal missen være - ifølge mænd

- At tale frækt er sjovt, og derfor skal du gøre det, når I begge er tændte eller lige ved at blive liderlige. For så snart at I har nået et klimaks, så er de frække ord enten perverse eller morsomme, siger hun. Andre har måske sværere ved at finde på, hvad de præcis skal sige og forestiller sig, at de skal finde på en hel fortælling med karakterer, plot og beskrivelser.'

Men her er rådet også super simpelt.

- Nogle kvinder elsker at skrige de mest absurde og perverse ting, mens andre ikke kan lide nedsættende ord eller slang. - At hviske: ‘Jeg vil have dig. Nu!’ kan være frygteligt pirrende, selv for mænd, så du behøver ikke at være eller sige noget, som du ikke føler dig tilpas med, siger Tracey Cox. Men der findes en håndfuld gode fif, der får den ellers stille leg på lagenet til at blive en lang talestrøm af frække ord:

1. Start med at hviske din partner ind i øret, hvis du er genert

Start med at hviske og komplimenter din partners krop, hvis du ikke ved hvad du skal sige. Foto: Shutterstock

Når I får mere gang i mundtøjet, så kan I bedre gå helt til stregen og tale hinanden helt liderlige. Foto: Shutterstock

2. Hold de frække ord eller sætninger simple - det er ikke historiefortælling. Målet er at få et frækt knald, ikke få fortalt en hel sæson af ‘Game of Thrones’.

3. Hjælp hinanden til at tale frækt ved at sige, hvis noget føles godt, rart eller frækt. ‘Uhh, du knepper mig så godt,’ eller ‘du sutter så frækt, skat’ kan være de ekstra ord, der gør det hele specielt.

4. Komplimenter din partner. Hvis kæresten har lækre bryster eller en stor, stiv dolk, så skal det siges!

Læs også

Stop med at sutte: Disse 5 tricks giver ham det bedste stryg på pølsen

5. Lav frække anvisninger, hvis noget føles godt. Hvis din kæreste slikker dig på en lækker måde, så vær specifik og sig at du vil have, at han skal slikke dig som en tørstig hund, hvis det er det, der skal til.

6. Sæt grænser på god måde, hvis det går for langt. Hvis du ikke kan lide at blive kaldt en billig luder eller lignende, så spor de frække ord i en ny retning eller sig fra på en konstruktiv måde, så ingen bliver såret. 

Slagter fik besøg af politiet: Tabte næse og mund, da de læste slagterens skilt

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip