Overraskende undersøgelse: Denne type sex tænder de fleste kvinder på

23/05/2017 11:30

Ane Sørensen

Sex og samliv
Kvinder kan lide det hårdt. Foto: Shutterstock
Kvinder kan lide det hårdt. Foto: Shutterstock
En amerikansk undersøgelse tyder på, at de fleste kvinder godt kan lide en særlig type sex.

Mest læste i dag

Hård sex er sagen. Hvis du gerne vil tænde din kvindelige sexpartner, så er der en god chance for, at hun vil blive vild i varmen over at blive hevet lidt i håret og nappet i skulderen. 

En ny undersøgelse fra det amerikanske datingsite OkCupid viser, at kinky og hård sex er de fleste kvindes foretrukne slags knald. 

Sitet har spurgt mere end 400.000 medlemmer om, hvad der tænder dem i sengen. Og 62 procent af de kvindelige deltagere svarer altså, at de godt kunne lide hård sex.

Men hvad er det så, der er frækt ved hård sex?

- Når du bliver bidt, kradset eller slået, så stiger dit blodtryk og din hjerterytme som en reaktion på smerten. Når det sker under sex, tolker nogle mennesker det som seksuel spænding, forklarer sexforsker Nicole Prause til Men’s Health.

En anden del af forklaringen er ifølge Nicole Prause, at der er områder af vores hjerne, hvor reaktioner på smerte og seksuel ophidselse overlapper hinanden.

Mens 62 procent af kvinderne svarede, at de godt kan lide at blive hevet lidt i håret, svarede omkring 60 procent af dem, at det tænder dem, når deres partner tager styringen på lagnerne og er i kontrol.

Når kvinder svarer, at de er bliver ret tændt af hård sex, så er det mere specifikt disse fem ting, der gang i systemet:

- 62 procent kan lide at blive hevet i håret
- 60 procent er vilde med, at deres partner tager kontrollen
- Mange er i øvrigt vilde med at blive nappet/bidt, blive kaldt navne under sex og blive bundet

Undersøgelsen viser desuden, at datingsitets medlemmer var 23 procent mere til BDSM, end de var tilbage i 2013. Interessen nåede sit højeste omkring valentinsdag, da Fifty Shades Darker havde premiere.

Læs også guiden til Analsex uden smerte!

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at kvinder ikke skal hives i håret og bides på kroppen som en pludselig overraskelse under sex - bliv lige enige om det inden jeres knald, så du er sikker på, at hun er med på legen.

En tv-værtinde vakte stor opmærksomhed, da hun mødte op på den røde løber i en kjole, som overlod lidt for meget til fantasien.