Paradise Hotel er tilbage: Her onanerer Caroline foran de andre, da de afviser en trekant

22/02/2017 15:15

Ane Sørensen

Sex og samliv
Foto: TV3
Foto: TV3
En skuffet Caroline tager sagen i egen hånd, da de andre ikke vil have sex med hende.

Mest læste i dag

Stemningen er lummer i aftenens afsnit af realityprogrammet Paradise Hotel, hvor 19-årige Caroline Petersen fra sidste sæson er vendt tilbage til det karakteristiske hotel.

Her har hun lagt sig til rette i dobbeltsengen hos de andre paradisoer Boris og Simone, som hun gerne vil have en trekant med. For at sætte lidt gang i løjerne, tager Caroline derfor initiativ til, at de tre skal tungekysse hinanden på skift.

Den er de andre helt med på, og stemningen er i top, til det pludselig bliver for meget for Simone. En skuffet Caroline begynder derfor at tilfredsstille sig selv, til stor fornøjelse for Boris.

Caroline Petersen blev især kendt for sin onani, da hun var med i 12. sæson af programmet. Her blev hun flere gange filmet, mens hun lå og onanerede på sit værelse - blandt andet i selskab med veninden Julie.

Caroline Petersen har blandt andet udtalt, at hun gennemsnitligt onanerer hver dag og ikke er spor blufærdig omkring sit behov for at tilfredsstille sig selv. Derfor har hun fået tilnavnet Onani-Caroline i medierne.

Se Carolines forsøg på at lokke de andre til en trekant i videoklippet herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Paradise Hotel i aften klokken 22.00.