Premiere på Fifty Shades Freed: 10 ting du kan glæde dig til

Man siger, at alle gode ting har en ende. Fifty Shades-filmene er ingen undtagelse.

Den tredje og sidste film Fifty Shades Freed får premiere lige op til valentinsdag, så dig og din kæreste kan bruge den romantiske dag på en tur i biografen og få lidt inspiration til, hvad I kan lave i soveværelset senere på aftenen.

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig 10 ting, du skal glæde dig til.

10 ting du skal vide om den nye Fifty Shades Freed

1. Den minder meget om romanen

Filmen lægger sig tæt op af den originale historie i novellen, hvilket for alle der har læst den populære bog, vil være en rigtig god nyhed.

2. Dine yndlingsskuespillere er med

Du får både gensyn med Dakota Johnson og Jamie Dornan, Rita Ora vender tilbage som Christians søster, og Elena Lincoln er med som Christians tidligere elsker.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian sex tape

3. Der er også nye ansigter

Arielle Kebbel spiller Christians flirtende arkitekt ved navn Gia Matteo, og Teen Wolf-stjernen Tyler Hoechlin spiller Anastasias tidligere klassekammerat.

4. Anastasia og Christian nyder livet som ægtefolk

Anastasia takkede ja, da Christian friede til hende, og nu nyder de et liv i luksus –  sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. 

5. Men får de en lykkelig slutning?

Filmen er fyldt med drama bl.a. to kidnapninger, et biluheld, Anastasias tidligere chef, der er ude efter hævn, og Elena Lincoln, der vender tilbage for at skabe splid. 

LÆS OGSÅ: Oralsex

6. Anastasia er gravid

Hos lægen får Anastasia nyheden om, at hun venter sig.

7. Men Christian tager ikke godt imod nyheden

Han beskylder Anastasia for at være blevet gravid med vilje og foreslår endda, at hun skal have en abort. Men selvom han er nervøs for at blive far, ender det alligevel godt – her må en tur i biografen afsløre forløbet på dette drama.

8. Der er mange hede sexscener

Filmen er spækket med frække sexscener, der vil få dig til at sidde på kanten af dit sæde.

LÆS OGSÅ: Sådan slikker du bedst en kvinde

9. Men også et glimt af de få intime øjeblikke

Når Christian og Anastasia danser brudevals, vil du uden tvivl blive blød om hjertet. 

10. Der er lavet en officiel kollektion af sexlegetøj fra Fifty Shades Freed

Efter en tur i biografen kunne du godt være gået hen og blevet lidt vild i varmen, men så er det godt, at der er en lavet en official Fifty Shades Freed sexlegetøjskollektion, så du kan få nogle af de samme oplevelser som Anastasia i filmen.

Top 3 Fifty Shades Freed-produkter

Fifty Shades Freed Pleasure Overload er den perfekte pakke til dig og din kæreste. Den indeholder alt, hvad I skal bruge til pirrende parlege bl.a. et blindfold, en pisk, en vibrator, en kildefjer, manchetter og brystklemmer.

Den klassiske Rabbit-vibrator i de flotte Fifty Shades-farver kan du bruge til ren selvforkælelse eller i fræk bondageleg med din kæreste. Den buede spids stimulerer dit G-punkt, mens kaninen stimulerer klitoris, så du kan få hæsblæsende dobbelt-orgasmer.

Tag kontrollen over din partners nydelse med Fifty Shades Freed Feather Tickler. Brug den fra hoved til tå for at give ham, eller hende, en intens sanselig oplevelse.

Hvis du vil finde ud af, præcis hvilken slags sex du er til fra filmene med Anastasia og Mr. Grey, kan du tage den store test hos Sinful.dk: ”Er du til Vanilla eller Kinky sex”?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip