Prøv analsex med din kæreste denne weekend

Analsex behøves hverken være en ulækker eller ubehagelig oplevelse. Faktisk kan det med stor sandsynlighed føles helt fantastisk.

Dog kan det virke skræmmende at prøve af for første gang – også selvom, du kender din partner godt. Det er derfor vigtigt, hvordan I griber det an. Gør det til en sjov, intim weekend-challenge, hvor I kan eksperimentere med lidt anal-leg. 

Du kan også bruge disse otte nemme tips til at komme i gang, som er lavet i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski.

8 nemme tips til at komme i gang med analsex

1. Brug glidecreme

Det bør aldrig gøre ondt, og derfor er det alfa-omega at bruge en god vandbaseret glidecreme. Der kommer ikke naturligt sekret fra hul nummer to, så smørelse er vigtigt.

2. Start småt ud

Hvis det skal være en god oplevelse for både dig og din kæreste, så start simpelt ud og arbejd jeres vej op.

LÆS OGSÅ: Analsex

Dr. Nancy Sutton Pierce, klinisk sexolog, forklarer, at man bedst bliver introduceret til analsex ved at starte med en finger, tunge eller et småt sexlegetøj som en Butt Plug.

3. Kun tippen

Når I begynder på analt forspil, så brug kun tippen af fingeren til at starte med.

Det er dér, at nerveenderne, der skal stimuleres, sidder, og ikke hele vejen oppe, som kan føles ubehageligt for nogle.

4. Undgå hurtige bevægelser med det samme

En hurtig ind-ud bevægelse med fingeren skal ikke ske med det samme. Ordentligt, behageligt analsex kræver forberedelse.

LÆS OGSÅ: Kæmpe pik

5. Prøv noget andet end Doggy-style

I kan sagtens eksperimentere med analt forspil uden at det skal være i Doggy-style

Du kan enten prøve at ligge på din ryg og skyde dine hofter op eller sidde i en omvendt cowgirl på ham. En god ske er også super behagelig for begge parter – især for begynderen.

6. Snak sammen

Den eneste måde for din kæreste at finde ud af, hvad der fungerer for dig, og hvad der er absolut no-go, er ved at snakke ærligt sammen undervejs

7. Det føles bedst, når der sker ekstra stimulation samtidig

Få din kæreste til at stimulere din klitoris eller brystvorter eller hvad end der føles godt for dig, samtidig med at han stimulerer din anus.

LÆS OGSÅ: Sprøjteorgasme

Det er nemlig de færreste kvinder, der kan komme alene ved at blive stimuleret analt.

8. Giv det et forsøg

Hvis I har prøvet et par gange, og du absolut hader det, er chancen for, at du senere hen kommer til at lide det, ikke særligt stor.

Når det er sagt, kan faktorer som din selv- og kropsbevidsthed også have indflydelse. Så prøv at give helt slip, og gå ind til oplevelsen med åbne arme. Du kan blive overrasket over, hvor godt det føles. Samtidig kan de rigtige produkter gøre oplevelsen endnu bedre.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk forklarer:

”Hvis I skal prøve analsex for første gang, kan det være en rigtig god idé at anskaffe jer denne begynder-boks, der indeholder alt til en god førstegangsoplevelse samt en grundig guide til anal stimulation. I kan også starte ud med denne glamourøse butt plug, hvis størrelse er god til nybegyndere. Er I mere rutineret, kan I tage skridtet videre med denne boks, der både indeholder en vibrerende Anal Plug, en analkæde og en dildo til at give jer nye pirrende oplevelser,” lyder det fra Mathilde Mackowski.

Husk at læse denne grundige guide til sikker analsex fra Sinful.dk inden. 

 

Dagens Gossip