Så er det afgjort: Her er verdens bedste røv

Foto: Brazil Photo Press/Splash/Ritzau Scanpix

Kvinden med verdens bedste røv er blevet fundet. Miss Bumbum 2019 er blevet afviklet, og det blev den 29-årige brasilianer Suzy Cortez, der løb med den prestigefyldte pris.

Uanset hvilken branche man befinder sig indenfor, så vil der være kåringer af den ene eller anden art. Det er også tilfældet med kroppen, som rigtig mange mennesker ynder at hylde, og derfor kåres der hvert år verdens stærkeste og flotteste kroppe.

Det er dog særligt en kropsdel, som der er en helt speciel status over, og det er bagdelen.

Derfor er der også meget prestige i skønhedskonkurrencen Miss Bumbum, der har været afholdt siden 2011. Konkurrencen går ganske enkelt ud på, at man kårer den bedste numse, og vinderen kan altså i et helt år prale med, at hun har verdens bedste røv.

Foto: Brazil Photo Press/Splash/Ritzau Scanpix

I år blev Miss Bumbum 2019 afholdt i Mexico City, og der var deltagelse af masser af kvinder fra stort set hele verden. England, USA, Canada, Australien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Portugal, Mexico og Brasilien var blandt de nationer, der havde deltagere med, og dermed var det kun kontinenterne Asien og Afrika, der ikke havde deltagere med.

Favoritten inden konkurrencen gik i gang, var den 29-årige brasilianer, Suzy Cortez, da hun allerede havde vundet konkurrencen i 2015. Det blev da også brasilianeren med den smækre bagdel, der endte med at løbe med Miss Bumbum 2019-titlen i år.

Rayana Laura Souza der repræsenterede Frankrig kom på andenpladsen, mens Jessica Lopes der repræsenterede England kom på 3. pladsen.

Foto: Brazil Photo Press/Splash/Ritzau Scanpix

Se flere nøgne kendisser her

Meget kontroversiel konkurrence

Grundet den store prestige der er i vinde Miss Bumbum, er det også en konkurrence, der har været yderst kontroversiel. Der har stort set ikke været et år, hvor der ikke har været mindst en anklage mod vinderen.

Sidste år da Ellen Santana vandt konkurrencen, løb en af de andre deltagere på scenen og rev kronen af hende og anklagede hende for, at hendes numse var falsk.

Foto: Brazil Photo Press/Splash/Ritzau Scanpix

I 2017 blev seks ud af de 15 finalister inklusive vinderen Rosie Oliveira anklaget for at have snydt. De skulle have fået robotter til at stemme mange gange på dem.

I 2014 blev Mari Sousa og Eliana Amaral anklaget for at have bestukket dommerne for at blive henholdsvis nummer 1 og 2. Det endte dog med, at det i stedet var Indianara Carvalho, der vandt konkurrencen.

Foto: Brazil Photo Press/Splash/Ritzau Scanpix

Suzy Cortez der netop har vundet konkurrencen, modtager en førstepræmie på 80.000 kroner samt berømmelsen.

Læs også

Nøgne kendisser

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip