Sådan er du utro - uden at blive opdaget

Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Har du nogensinde været fristet til at være din mand eller kone utro? Hvis det er frygten for at blive opdaget snarer end samvittighedskvaler, der stopper dig fra at sætte fantasien ud i livet, så læs med her. 

Nu afslører nemlig en selvudnævnt serieutro Reddit-bruger, hvordan du knalder udenom – uden nogensinde at blive opdaget. Det skriver Mail Online.

Det populære sociale mediet Reddit har en lang række undersider, hvor brugere kan poste indlæg om alt fra madlavning til sex. Der findes også en egen side for utroskab. Her deler brugerne tips og trick om, hvordan man har en hed affære uden at ens partner opdager det. 

Manden med det noget specielle brugernavn, midget_porn_aint_bad, er en meget aktiv bruger på sitet, og nu har han sågar lavet en komplet utroskabsliste. 

1.Tyg tyggegummi og hav en frisk ånde (men ikke FOR frisk)
-Sørg for altid at have en pakke tyggegummi i lommen eller i tasken. Og husk at gå i bad bagefter. Men undgå at bruge for meget sæbe. Så ender du med at dufte FOR godt, skriver midget_porn_aint_bad ifølge Mail Online.

At være for velplejet kan med andre ord også vække mistanke, så her gælder det om at finde en balancegang. For, som han selv skriver:

-Hvilken mand går omkring og dufter af sæbe hele dagen? 

Læs også

I denne alder er allerflest deres partner utro

2.Kom op med en god historie – og hold dig til den 
Ifølge den troløse Reddit-bruger er det utrolig vigtigt at finde på en god dækhistorie overfor din kære. Og når du først er kommet op med en historie, så hold dig til den. Hvis du hele tiden ændrer på historien, så vil nok din partner blive en smule mistænkelig. 

Desuden: Hvis du og din medskyldige tager ind på et hotel eller spiser på restaurant, så husk lige at betale kontant. Dette er specielt vigtig, hvis du har fælles økonomi med fruen eller ægtemanden.  

3.Slip ALDRIG din mobiltelefon af syne
Frække sms'er og hyppige opkald til et specifikt nummer. Mobiltelefonen er en klassiske utroskabsfælde. Den serieutro listemager fremhæver da også dette punkt, som værende det aller vigtigste på listen. Hvis du mistænker din partner for at være dig utro, er chancen stor for, at du vil forsøge at snuppe deres mobil. Derfor bør du sørge for at din mobiltelefon er krypteret og ude af syne for din betydelige andre. Og vær forberedt, hvis uheldet alligevel skulle være ude: 
-Hvis du har mistænke til, at din partner lurer på din mobiltelefon, så smid den i toilettet og sig det var et uheld, skriver han.

Det lyder måske en smule drastisk, men som midget_porn_aint_bad har jo et pointe, når han skriver:
-En god telefon koster måske mange penge, men en skilsmisseadvokat er langt dyrere.

Læs også

Disse 5 tegn kan signalere, om din partner er dig utro

4.Hold fingrene fra dine kollegaer
Endnu en klassiker. Men selvom det kan være fristende at hoppe i højet med din lækre kollega efter en våd julefrokost, er det at knalde med kollegaer et no-go – selv for den serieutro Reddit-bruger. Det er simpelthen for nemt at afsløre, og desuden kan en hed affære med en arbejdskammerat skabe en lidt akavet stemning på arbejdspladsen.  

Liste eller ej - at være utro vil altid indebærer en risiko for at blive afsløret. Så hvis du vil være på den sikre side, er det nok bedst at lave være med at springe hovedkulds ud i de lyssky affærer. 

Læs også

Han var utro med hendes bedste veninden, men så fandt konen en hobbykniv frem

 

 

Dagens Gossip