Sådan får du bedre morgensex

Det kan være svært at vågne op om morgenen uden at ramme snooze-knappen et utal af gange, for slet ikke at tale om at finde energi til at have morgensex.

Men der er altså flere fordele ved at starte dagen ud med sex. 

Du får ikke blot højt humør til resten af dagen, regelmæssig sex er nemlig også med til at styrke din hukommelse og mindske stress.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig derfor fem gode råd, så du kan blive bedre til at starte dagen med skøn sex.

5 nemme råd til bedre sex om morgenen

1. Træk gardinerne fra

Mange af os har ikke morgensex, simpelthen fordi vi er trætte.

Hvis du trækker gardinerne fra, når din alarm ringer, og lader lyset komme ind, vil det hjælpe til at gøre dig mere frisk.

LÆS OGSÅ: 10 ting hun tænker, mens du tager hende bagfra

Ifølge Michael Breus, der er kendt som ”The Sleep Doctor”, virker lyseksponering bedre til at give dig energi til sex end at gå tidligere i seng aftenen forinden.

2. Brug en vibrator

Du har ofte begrænset tid om morgenen, derfor er det en god idé med en hjælpende hånd, hvis både dig og din kæreste skal nå klimaks, inden I skal videre med dagens program.

Denne testvindende klitorisvibrator er alt, hvad du har brug for til en hurtig morgensession under lagnerne. Den har otte pirrende vibrationsmønstre, og dens ergonomiske design gør, at du kan målrette stimulationen, så du får de dejlige vibrationer lige dér, hvor det føles bedst.

3. Omfavn kroppens dufte

Nogle par er alt for bevidste om morgenånde og lugtende armhuler til at indgå i hed morgensex.

LÆS OGSÅ: Doggy Style

Men i stedet for at stresse over det, så nyd øjeblikket. Måske vil du endda opleve at blive tændt af den her lidt mere beskidte, dyriske måde at have sex på.

4. Hop under bruseren sammen

Hvis I alligevel beslutter jer for at skulle vaskes inden, så kan I med god grund gå i bad sammen.

På den måde slår I to fluer med et smæk – du får fræk morgensex i badet, og du bliver ren til resten af dagen.

5. Tag en rolig morgen

Hvis du ikke er et morgenmenneske, eller du bare har lidt ekstra tid at gøre godt med, så tag en rolig morgen til virkelig at nyde hinanden.

LÆS OGSÅ: Frække

Du kan starte ud med langsomt at pirre din kæreste ved at køre en finger op og ned ad kroppen. Du kan også give en blid massage og langsomt bevæge dig mod de mere intime områder.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer:

”Hvis I har et hektisk skema, så vælg en morgen, hvor I begge kan tage lidt ekstra tid. Kvinder tager ofte længere tid om at blive klar til sex end mænd, derfor kan en rolig start virkelig gøre meget for nydelsesoplevelsen. I kan med fordel bruge en silikonebaseret glidecreme, der gør det blødt og behageligt for jer begge. Bruger I kondom eller skal I have sexlegetøj med i sengen, så er en vandbaseret glidecreme som denne økologiske, der er fremstillet af naturlige ingredienser, et must-have,” lyder det fra Mathilde Mackowski.

 

Dagens Gossip