Sådan får du en længere penis

Har du altid drømt om at have en længere penis? Så har du sikkert fået at vide, at man bare skal være glad for det, man er blevet udstyret med fra naturens side. Nogle gange er det bare ikke nok.

Sponsoreret artikel

Men hvad så, hvis vi fortalte dig, at det faktisk er muligt at forlænge ens penis permanent? I samarbejde med Sinful får du her en guide til, hvordan man succesfuldt kan forlænge sin penis, og hvad hele processen går ud på.

Hvordan forlænger man penis

Det er videnskabeligt bevist, at det er muligt at forlænge penis, selvom det måske lyder som utopi. Ved hjælp af en penisforlænger kan man nemlig gøre penis længere lige så langsomt. Penisforlængeren gør brug af en helt bestemt strækteknologi, der sørger for, at skaftet af penis bliver udvidet i længden og til dels også i bredden. Når man udsætter kroppens væv for stræk i en længere periode, er det muligt at lave celledeling. En process der også kaldes for cytokinese. Det går kort sagt ud på, at man ved hjælp af udstrækning af vævet kan skabe nyt væv, som i sidste ende giver en længere og større penis. Det er en meget langsommelig process, hvorfor man virkelig skal væbne sig med tålmodighed.

Når man vælger at forlænge penis på denne måde kræver det, at man har en stor tålmodighed. Det er nemlig nødvendigt at bære forlængeren i så mange af døgnets timer som muligt, hvis man ønsker at se resultater. Da penis bliver sat i spænd, er der også nogle mænd, der synes, at det kan være en meget smertefuld affære. Derfor kan det bestemt kun anbefales at give sig i kast med projektet, hvis man virkelig er opsat på at forlænge ens penis. Det kræver vedholdenhed, hvis man virkelig ønsker at se resultater. Vær derfor 100% sikker på, at du ønsker at gå den ekstra mil for at få de ekstra centimeter, som en penisforlænger kan give dig.

Alternativer til penisforlængelse

Hvis du ikke synes, at hverken økonomien eller tiden og overskuddet er der til den helt store penisforlængelse, er der heldigvis også alternativer. Vidste du, at det er muligt at købe såkaldte penis sleeves, som man kan påføre og derved opnå en større erektion? Det kan sagtens være nok til at give en meget tilfredsstillende oplevelse - og så endda fuldstændig smertefrit

 

Dagens Gossip