Sådan får du en større penis

Menneskekroppen er fascinerende. Og de fleste af os er på en eller anden måde optaget af størrelse. Enten synes vi vores numse er for stor, benene for korte eller brysterne for små.

Sponsoreret artikel

Alt afhængig af hvilken del af kroppen man snakker om, vil man gerne gøre den enten større eller mindre. Og hvis du tror, det kun er kvinder, der har det sådan, må du tro om igen. Når det kommer til mænds intime dele, kunne mange sikkert tænke sig en ekstra centimeter eller to. Med en penispumpe kan denne drøm blive til virkelighed. I samarbejde med Sinful kigger vi på, hvordan du kan opnå en større penis ved hjælp af en pumpe.

Langvarig nydelse

En penispumpe øger størrelsen på din penis markant, så du kan udnytte dens (og dit) potentiale fuldt ud. I modsætning til en penisforlænger er effekten, du opnår med en penispumpe, ikke vedvarende. Men du opnår et meget hurtigere resultat med en pumpe, og bedst af alt: du får også nydelse med oven i købet, når du bruger den. Det kan jo næsten ikke blive bedre. Hvis du ikke har prøvet det endnu, er det bare om at komme igang. Vi lover dig, at du ikke vil blive skuffet!

Når du bruger en penispumpe øger du ikke kun størrelsen på din penis. Du øger også nydelsen for dig selv og din partner. Du forstærker nydelsen på flere niveauer: Først og fremmest giver den dejlig stimulering, når du bruger den. Derudover øger den følsomheden og sensitiviteten i din penis, sådan at al berøring vil føles endnu mere dejligt og intenst. Dette vil både tage onanioplevelsen og samleje med en partner til helt nye højder. Og alt dette kommer i tillæg til fordelene ved at få en større penis. Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange mænd vælger at bruge en penispumpe før onani eller sex.

Hvordan fungerer det?

Hvis du sidder med benene over kors og tænker, at det må være smertefuldt at pumpe ens penis, kan du roligt puste ud. Pumpen sættes ganske enkelt rundt om penis, hvor den danner et vakuum, der øger blodtilførslen med det resultat, at penis bliver større. Easy peasy. Den mere tekniske forklaring er, at når du bruger en pumpe, øger du størrelsen på svulmelegemerne i dit lem.

Dermed er der plads til, at mere blod kan strømme op i penis, når du bliver ophidset. Virkningen fortager sig cirka efter et par timer, så der burde være god mulighed for, at både du og din kæreste kan nyde godt af effekten.

Sådan vælger du din penispumpe

Der er nogle ting, du bør tænke på, når du køber en penispumpe. Tænk blandt andet over, hvor du kommer til at bruge pumpen mest. Ønsker du at lege med den i badet, skal du vælge en, der kan bruges i vand. En anden ting, du skal tænke på er, at vælge en, der passer til størrelsen på dit lem. Du bliver ikke mere mand af at vælge en stor pumpe, som ikke passer til din penis. De er lavet i forskellige størrelser, fordi mænd også kommer i forskellige størrelser.

Er den for stor, kan der lettere opstå skader, og er den for lille, er der ikke plads til, at penis kan svulme op. Gør dig selv den tjeneste at vælge en med gennemsigtigt cylinder, så både du og din partner kan nyde synet af det voksende vidunder. God fornøjelse!

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip