Se det ucensurerede billede: 18 studerende viser deres kusse frem

På grund af en stødende forside bliver australsk studenterblad kaldt tilbage.

Det skulle have været en protest, men så langt nåede det ikke.

18 kvindelige studerende fra Sydney University i Australien viser deres ædlere dele frem på forsiden af studenteravisen Honi Soits seneste nummer. Det gør de i oprør mod tidens 'overseksualisering det kvindelige kønsorgan - og mod censur af samme. Men projektet endte ironisk nok med selv at blive udsat for censur, før det for alvor blev søsat.

Det skriver Huffington Post.

Således blev 4000 eksemplarer af bladet tilbagekaldt i samråd med studenterrådets advokater.

De pikante billeder var nemlig nok til, at ansvarshavende chefredaktør, Hannah Ryan, risikerede en dom på 12 måneders fængsel. Det er selvom, advokaterne i første omgang skønnede, at det var tilstrækkeligt at dække de intime detaljer på forsiden af bladet med sorte bjælker.

LÆS OGSÅ: Slut med fjams, kusse og mis: Kvindens kønsdel skal hedde Gina

Men på trods af, at bladet ikke nåede ud til de mange læsere, så har det alligevel skabt røre. Nu raser debatten nemlig verden over.

SE OGSÅ: Har du? Over en halv million har tjekket kussomatens billeder

- Det er fantastisk, at vi har startet en debat i hele verden. Kvinder har kontaktet os og fortalt, at de aldrig har set andre kvinders kusse før, og de derfor nu bedre kan lide deres egne kroppe. Måske er unge heteroseksuelle mænds forventninger også blevet mere realistiske, siger Hannah Ryan.

SE DET UCENSUREREDE KUSSE BILLEDE HER: