Seksuel sundhed på fremmarch i sexlegetøjsbranchen

På Europas største messe med sexlegetøj, EroFame 2017 i Hannover, blev der præsenteret et væld af nye sundhedsfremmende sexlegetøjsprodukter. Danmarks førende Sexlegetøjsekspert, JoanB, fortæller i en video fra messen om den nye og grønne trend.

Den danske sexlegetøjsekspert, JoanB, der som ekspert og blogger var med på oktober måneds EuroFame messe i Hannover, spår at fremtidens sexlegetøjsprodukter kun vil blive endnu mere grønne og bæredygtige – for det er det, forbrugerne i kun højere og højere grad efterspørger. 

Sex er sundt – for både krop og sjæl

- Sex skaber liv. Sex er sjovt. Sex er sundt – for både krop og sjæl og parforholdets evne til at overleve og fungere godt i hverdagen. Og selv om sex og onani i høj grad er drevet af fantasier og lyster, så er det meget tydeligt, at producenterne af sexlegetøj fokuserer kun mere og mere på det sundhedsfremmende ved at benytte deres produkter. 

Tager man den kosmetiske del af sexlegetøjs-branchen, glidecremer, massageolier og diverse former for intimpleje, så er det i dag meget nemmere at finde frem til 100 procent økologiske og veganervenlige produkter. Lige som emballagen, produkterne kommer i – det gælder for både glidecremen, dildoen og vibratoren, ofte lige så godt kunne stå på hylden nede på apoteket eller i Elgiganten, forklarer JoanB – og fortsætter: 

LÆS OGSÅ: Dansk sexlegetøjsshop har netop udviklet deres helt egen økologiske glidecreme, JoanB B har testet og anmeldt 

-Det frække og lumre vil naturligvis altid sælge – og har til alle tider gjort det. 

Men længere er det ikke nok at promovere sine produkter på, at de kan stimulere og fremkalde orgasmer. 

Her i 2017, på trapperne til 2018, som med de fleste andre typer af ting og sager, vi køber og forbruger, ønsker vi kvinder i høj grad også, at klitoris-vibratoren skal have et flot og lækkert design. Og at den nye dildo til sexlegetøjsskuffen i hvert fald IKKE indeholder skadelige stoffer. 

Er dildoen endda oven i købet ”grøn”, så sidder købet for alvor lige i skabet. 

LÆS OGSÅ: Zumio er en helt ny type klitoris vibrator, JoanB og Mathilde fra danske Sinful.dk faldt over på messen i Tyskland – og som begge er ret vilde med 

Leg og træning flyder ud i et 

-Sex og onani drives af fantasier og lyster, og sexlegetøj bør primært, efter min mening, udelukkende fungere som inspiration og krydderi. Ikke som et absolut must. 

Og når det kommer til noget så væsentlig for ens fysiske som mentale helbred, som træning af bækkenbundsmusklen, så er der også her sket en positiv udvikling af produkterne, oplevede jeg på årets messe. 

I ”gamle dage”, inden teknologien for alvor gjorde sit indtog i sexlegetøjsbranchen, blev bækkenbundskugler og bækkenbundsæg til os kvinder ofte kun benyttet til enten solo- og/eller parleg. I dag er træningen med en stor del af de nye bækkenbunds-produkter rent faktisk blevet en leg i sig selv – og det motiverer uden tvivl kun yderligere. 

Forstået på den måde, at mange af de nye produkter i kategorien, der blev lanceret på årets EroFame messe, samspiller med en app på smartphonen. Så man både har mulighed for at spille/game og lege sig til et bedre helbred – og samtidig, ikke mindst, et mere sundt og velfungerende sexliv. 

I virkeligheden hænger det hele bare så smukt sammen, slutter sexlegetøjsekspert og blogger ud i seksuel sundhed, danske JoanB fra www.joanb.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip