Sex med bryster: Sådan bliver det til en magisk oplevelse

Det er en kunstart, men når man først har fundet ud af at gøre det rigtig, er det herligt.

Sex med bryster kaldes også for 'spansk' og er lidt af en overset leg i soveværelset. Oplevelsen kan være helt fantastisk.

Små tricks og positioner afgør, om det bliver godt for begge parter. Her er 5 frække råd:

1. Kør den hjem med smørelse
Almindeligt samleje og oralsex tilbyder deres egen smørelse, men det er noget andet med brysterne. Hvis I begge ønsker brystsex, så smør både kavalergang og penis godt ind i glidecreme eller olie. Han vil desuden helt sikkert nyde at se dig gøre det.

2. Forenet front
For at sexen skal virke, er det som regel nødvendigt, at kvinden holder sine bryster samlet, skriver mediet Womens Health. Det gælder om at presse dem mod hinanden. På den måde mærker manden mere friktion, og han vil komme nemmere. 

Læs også

10 ting alle med en stor numse kan genkende

3. Lad ham sidde overskrævs
Det er en nemmeste måde (for det er faktisk ikke en helt simpel stilling) at have sex mellem brysterne. Han kan på den måde køre frem og tilbage, ligesom man ville gøre ved et almindeligt samleje.

4. Brug det som opvarmning
Man behøver heller ikke tænke det som endestationen. Hvis din kæreste, ægtemand eller sexpartner er vild med bryster, er det et genialt forspil, som vil gøre jer begge helt vilde i varmen, inden I har sex. Gør ham endnu mere tændt ved at gribe hans penis med munden, når den kører op mellem brysterne - din tunge kan gøre oplevelsen endnu vildere.

5. En hjælpende hånd
Hvis manden sidder overskrævs, så kan det være nødvendigt at støtte sig til noget for ikke at vælte. Hvis kvinden lægger sig tæt på en væg, kan han støtte sig til den, mens han går til den.

Så kast jer over en god gang spansk. Bryster er geniale til formålet. God fornøjelse!

.

Dagens Gossip