Sex på stranden? Sådan gør I!

Har den danske sommer forvandlet jeres soveværelse til et tropisk mareridt? Flyt hanky pankyen ned i strandkanten - det er både dejligt forfriskende, pivfrækt og hamrende uartigt.

Her får I, i samarbejde med Sinful.dk, tips og tricks til, hvordan I har sex i sandet og vandet UDEN at blive opdaget. 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Lav lidt research inden I pakker kondomer og badetøj. Det er hverken sjovt (eller billigt) at blive taget på fersk gerning af en gnaven betjent, eller at knalde med tyske turister som publikum. I kan stadig få en fræk og højspændt én på opleveren, hvis I tager til en strand, hvor I kan hygge jer semi-hemmeligt i ly af en badebro, nogle store sten eller buskadser. I kan også tage til et mindre befolket sted ved kysten, hvor der er høje klitter, som I kan søge fræk og uforstyrret tilflugt i. 

Camouflage er et must

Er I virkelig tørstige efter et adrenalinkick, så placér jer på en offentlig strand blandt andre strandgæster, og lav en solid fordybning i sandet, som er stor nok til jer begge to. Kast et tæppe ned i fordybningen, tag nogle store badehåndklæder om kroppen og pil løs på hinanden. Hav diskret og stille sex i ske under badelagnerne, når I ser jeres snit til det. 

Quickies er bedst

Lyn-sex er både pivfrækt og praktisk, og lange, intense forspil gør sig alligevel sjældent særlig godt, når det kommer til hanky panky i det fri. Snup en stående quickie i krattet bag ishuset, drist jer til en rask cowgirl i vandet under badebroen, eller knald sex doggy style bag hybenbuskene, hvis I øjner chancen. 

Diskret par-leg

Lad badeshorts og bikini sidde, og hav i stedet tophemmelig tys-tys sex. Lad hende læne sig tilbage i liggestolen, mens du tager den fulde kontrol over hendes nydelse og fjernstyrer hende til orgasme med dette diskrete, trådløse vibrator æg

Hop i bølgen blå

Får I lyst til at tage pirringen til next level og fortsætte legen i bølgerne, så prøv Lelo vibrator ægget, der både er 100% vandtæt og har en indbygget SenseMotion teknologi, som giver dig mulighed for at bringe hende til klimaks alene ved hjælp af dine håndbevægelser. Du kan jo udfordre hende til at crawle om kap?

Udnyt mørket

Pak rosévin, jordbær og andre lækkerier i en picnickurv, og tag til vandet lige inden solen går ned. Indtag et romantisk måltid i aftenrødens skær, og elsk i sandet under åben himmel. 

Psst! Vent med det frækkeste til mørket har sænket sig, smid klunset og hav sex helt nede i vandkanten. Mørket omkring jer, det kølige, våde sand og lyden af de blide bølgeskvulp giver jer en sanselig og erotisk oplevelse, I sent vil glemme.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip