Smid næsesprayen: Høfeber kureres med sex

Det kan være træls at skulle købe sig fattig i allergimedicin, når pollentallet begynder at nå sit højeste. Dog viser et studie, at der faktisk kan være en ganske gratis og behagelig løsning på problemet.

Vi er trådt ind i den sæson, hvor mange danskere begynder at få kløe i øjnene og snue i næsen. Pollen begynder langsomt irritere de danske allergikere, og dermed suser mange danskere ned til apoteket for at få hjælp til deres problem.

De hyppigste produkter er allergipiller, næsespray og øjendråber, men faktisk kan det være en helt anden løsning, som du bør benytte dig af. Det britiske medie Express skriver om studier der er foretaget på Tabriz Medicinsk Universitet i Iran, hvor det har vist sig, at sex har været en god måde at mildne høfebersymptomerne.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

”Der er også studier, der viser, at sex kan hjælpe på de symptomer. Så det er noget, man kan overveje, selvom der nok er andre løsninger, der er mere praktiske med henblik på tid og lokation,” fortæller Max Wiseberg, der er allergiekspert og stifter af HayMax ifølge mediet.

”Dog findes der nok ikke en mere rar måde at håndtere sine høfebersymptomer på,” fortæller han.

Det kræver en udløsning

Forskningen fra det iranske universitet har vist, at der er en kobling mellem forplantningssystemet og næsesystemet. Under sex vil det få blodkarrene til at trække sig sammen i næse og øjne, og det vil få dine øjne til at stoppe med at løbe i vand, mens det samtidig skulle åbne for din næse.

”Det kan gøres fra tid til anden, for at lette symptomerne. Vedkommende kan dog justere antallet af samlejer afhængigt af hvor alvorlige symptomerne er,” fortæller Sina Zarrintan, der er neurolog bag undersøgelse.

Ifølge studiet vil symptomerne primært mildnes i forbindelse med en udløsning, og derfor vil det angiveligt primært være mænd, der kan få nydelse af denne form for ’antihistamin’.

Det helt store problem bliver blot at finde en person, der har lyst til at dyrke sex med en, når man er allermest ramt af sine allergiske symptomer. Det er sjældent, at våde øjne og løbende næser har været det største turn-on.

Læs også

24-årig filmede sin vagina: Er det en BABY?

 

 

Dagens Gossip