Snak dig til bedre sex og flere orgasmer - fire frække råd, der fyrer op under dobbeltsengen

Tal frit og åbent om sex med din partner. Her er fire gode råd til at komme igang med samtalen.

En snak om sex og lyster kan gavne både dig og din partner i sengen.

Hvis et forhold er ved at gå i stykker, anbefales det som regel at gå til parterapi. Hvor en parterapeut normalt sætter fokus på generelle parforholdsproblematikker som manglende ærlighed, kærlighed og loyalitet i forholdet, viser andre studier, at også snakken om sex kan redde et kærlighedsforhold.

Rigtig mange er ikke trænede i at skulle diskutere sexuelle problemer, fantasier eller lyster med deres partner og derfor undgår mange helt at snakke om sex i hverdagen. Et valg der kan have konsekvenser for det fremtidige kærlighedsforhold.

Tidligere undersøgelser har sågar vist, at også profesionelle terapeuter kan have svært ved at bringe emnet på bordet under en konsultation.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Sex er enormt vigtig for mange personer og derfor bør snakken om sex også vægte noget højere i såvel hjemmet som til terapeutiske samtaler. Det mener psykolog Grant Hilary Brenner.

Et nyt studie kan bekræfte, at en god og sund sexsnak, foruden at give et lykkeligere kærlighedsforhold, samtidig kan medfører bedre sex og øge antallet af orgasmer.

Vi har her samlet en liste over gode råd til sexsnakken, som kan øge dine orgasmer og give dig bedre sex:

1. Snak mere detaljeret om sex:
Hvis du snakker om sex med din kæreste, øges chancerne for multiple orgasmer for begge parter. Snak om hvad I gør under sex og hvad det betyder, hvad I ønsker, hvad I kan lide, hvad I ikke kan lide, hvilke fantasier I har, hvornår I bestemt ikke magter sex og hvornår I rigtig nyder det. Snak også om sex uden for soveværelset.

Læs også

Nyt dansk studie: P-piller øger risiko for brystkræft med 20 procent

2. Snak oftere om sex:
Tal ikke kun om sex i soveværelset. Bring det op under morgenmaden (hvis I ikke har børn) eller tal om det på gåturen. Gør sexsnakken til en daglig ting. Det vil I begge nyde godt af, når først I ligger i sengen.

3. Snak om sex på en måde, der fungerer for jer begge:
Det er vigtigt, at I begge kan finde ro og nydelse i måden i sexsnakker på. Når I finder ud af, hvad der fungerer bedst for jer, vil I opleve markant bedre sex.

4. Snak positivt om sex:
En positiv og bekræftende tilgang til sexsnakken er vigtig og forbindes ofte med større sexuel nydelse.

Kilde: Psychology today

Læs også: 8 forbudte fejl mænd begår under oralsex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip