Stjernetegn, alder og arbejde: Disse 5 tegn kan afsløre din partner som utro

Foto: Shutterstock

Der er mange advarselslamper, der kan blinke, hvis man er bange for at ens partner er utro, men kender du også disse signaler?

Det kan være svært at vide med sikkerhed, om ens partner tro eller om kæresten eller konen har taget sig en elsker. 

Der er selvfølgelig en række almindelige tegn, man kan forsøge at lægge mærke til, hvis man er tvivl, såsom hvis partneren gemmer sin telefon.

Men derfor kan der godt være knap så åbenlyse tegn, og ved hjælp af Indy 100 har vi samlet de mest almindelige træk, som utro partnere har til fælles: 

1. Den magiske alder 
Der er et år, hvor at lagengymnastikken er blevet for kedelig, og får svage sjæle til at gå bag ryggen på deres elskede.

Når din partner bliver 39 år gammel, så er det her, at mænd og kvinder bliver usikre på sig selv og søger trøst hos fremmede, og risikoen er dobbelt så høj som ved en hvilken som helst anden alder. 

Læs også

Mand fanger sin kones utroskab med drone og ydmyger hende på nettet

Det kan skyldes, at mange får en midtvejskrise ved denne alder, men faktisk er tallet 9 meget karakteristisk for folk, der søger nye partnere. Forskere fra University of California har nemlig bevist, at 9-tallet er det mest almindelige tal på datingsider. 

2. Sikke en buk
Utroskab skal også finde sin oprindelse i stjernerne, hvor partnerens stjernetegn er meget sigende for, hvorvidt at ens mand eller kæreste kan holde 'stien ren.’ 

Har man nemlig fødselsdag mellem den 22. december og 20. januar, så er man nemlig Stenbuk, og hvis der er nogle der er utro, så er det stjernetegn størst repræsenteret blandt brugere på diverse utroskabs datingtjenester. 

Stenbukken skal altså holdes i kort snor, hvis ikke den skal bedække alle mulige til højre og venstre. 

Læs også

Hendes mand var hende utro, fordi hun var 'fed': Da han så konen igen, fik hun sin hævn

 

3. Når jobbet handler om penge...
Ens arbejde har jo også meget at sige, og der et arbejdsområde, hvor trusserne og underbukser hurtigt ender nede om anklerne.

Det er selvfølgelig i den finansielle sektor, hvor aktieanalytikere, bankfolk og til dels revisorer (hvis man altså kan finde en fræk revisor) jo gerne lige tager en smuttur, selvom konen ligger troligt derhjemme og venter.

Så næste gang du ser den bankrådgiver, så spørg ham lige hvor godt han kender sine kollegaer - så kan det være at overtrækket ikke er så stort et problem alligevel. 

4. Hold øje med kalender og skoleåret 
En dag om året er utroskaben på sit højeste, og den dato er vi heldigvis lige passeret.

Den 18. november er nemlig højtid for et lille put udenfor kanen, så nu er der heldigvis kun 352 dage for risikoperioden nærmer sig igen. Men tag dig også i agt for det nye skoleår.

Læs også

Flest mænd er utro på denne dag på året - og den er lige om hjørnet

Når først børnene sidder på skolebænken, så må din 39-årige, bankuddannede kæreste nemlig søge trøst andet sted, da flere utroskabssider ser en stigning af medlemmer omkring skolestart. 

5. Forskellen på mænd og kvinder 
Sidst men ikke mindst, så er kvinder mere tilbøjelige til at være utro, hvis deres egen mor også har været det.

Derfor skal du lige lægge mærke til svigermors blik, næste gang I er ude. Hvis først svigermor slikker sig lystigt om munden, når den unge tjener på cafeen spørgere hvad hun skal have, så er den gal. 

Læs også

Dansk tv-vært indrømmer: 'Jeg har været min kone utro flere gange’

Mænd er langt nærmere at holde i kort snor, for her gælder det bare om at holde ham væk fra unge, sexede barnepiger. Mænd er nemlig mest utro med nogen, der har tæt relation til hjemmet og det lod lander ofte hos barnepigen.

Lad derfor være med at hyr en smuk barnepige, men lad i stedet svigerforældrene tag slæbet - medmindre at svigermor altså boller udenom, så er det et fedt. 

Endelig kunne du også blot gøre dig selv en tjeneste: Glem alle disse råd og spekulationer og nyd tiden med din partner. Det skal i hvert fald nok effektivt minimere risikoen for andre fristelser ude i byen, samt styrke intimiteten og sexlivet.