Stop med at sutte: Disse 5 tricks giver ham det bedste stryg på pølsen

Et fast greb i banditten kan være nok til at gøre din mand helt vild i varmen. Foto: Shutterstock

Der er slet ikke grund til at give lange blowjobs, for med disse 5 tricks kan du give ham et handjob, så han (næsten) mister bevidstheden.

Det er ikke altid lige nemt, at finde på nye tricks i sengen, hvis man gerne vil forkæle hinanden under dynen.

Derfor ender man tit i en rutine, der måske godt kunne savne et ekstra krydderi. Til det formål er et handjob eller en god gammeldags spiller oftest sorteper, som ingen, hverken mænd eller kvinder gider at beskæftige sig med.

Men det er ærgerligt, for der findes faktisk et par gode tricks, der får presset safterne ud af kødnålen på en højest tilfredsstillende facon, skriver Daily Mail.

1. Brug forhuden
Hvis din kæreste stadigvæk har sin forhud i behold, så er der en teknik, der bruger pølsens overfrakke på en særlig lækker facon. Grib rundt om enden af hans tissemand, helt nede ved kuglerne, og brug den anden hånd til at trække huden ned med.

Derefter skal du finde en rytme, hvor du med begge hænder trykker let op ad dunkedyret, nærmest som skulle du til at vride en meget våd karklud.

Læs også

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

2. Hiv i posen
Med den ene hånd på bandittens rod, tager du den anden hånd og laver en blid hånd, ligesom hvis du skal fodre en hest, og placerer den kærlige hånd under løgposen. Bevæg nu de to hænder væk fra hinanden, så når du stryger opad med dillermanden, så trækker du, kradser eller kæler nedad med hænderne på de to sten i posen.

Så bliver han helt vild.

3. Saml hænderne
Den her bliver han også helt vanvittig af. Her skal du krydse fingerne og lægge tommelfingerne ovenpå hinanden. Med den lyserøde nytårsraket i midten af hænderne kører du nu op og ned i rytmiske bevægelser, samtidig med at du strammer og løsner grebet.

Bare pas på, at han ikke kommer alt for hurtigt, hvis det er ment som forspil, for teknikken er effektiv.

Du behøver ikke at give ham et langt blowjob. Med disse 5 tricks for du verdens gladeste mand.  Foto: Shutterstock

4. Det hurtige, men lækre ryk i pjorten
Hvis I er midt i andre udfoldelser, så kan du drille ham lidt med den stive dolk ved at give ham et par hurtige, rytmiske ryk, når han mindst venter det. Det skal være maks fire gange, hvor du hurtigt hiver huden helt frem og helt tilbage, og stopper igen og vender tilbage til det i ellers gjorde før.

Hvis du gør det tre gange i løbet af akten, så smider din mand helt sikkert safterne, så tredje gang skal du være klar over, at han ikke kan styrer klatten.

Læs også

Anita køber burger til sin teenagesøn på McDonalds: Får kæmpe chok, da sønnen løfter burgerbollen

5. Puds knoppen
For nogle er det alt, alt for følsomt. Men med lidt hjælp fra glidecremen så vil dette trick få ham til at blive som ler mellem dine hænder. Altså undtagen hans dunkende dyr mellem benene, der vil stå stenhård.

Lav et fast greb ved basen af hans pik og brug håndfladen af den anden hånd som en pudseklud, hvor de rigtigt for poleret håndtaget og knoppen, og brugt fingerspidserne til at stimulere ham hele vejen rundt om det højrøde hindbær.  

23-årig kvinde fra Aarhus var sulten efter pizza: Det fik naboen til at ringe 112

 

Dagens Gossip