Stor opgørelse af danskernes sexvaner: Michelle og Dennis har købt mest frækt legetøj i 2017

Arkivfoto Shutterstock.

Her er danskernes sexvaner i 2017.

Vi danskere er kendt for at være et frisindet folkefærd, med et åbent forholdt til sex. Men hvad gennem der sig i virkeligheden hjemme i de danske natbordsskuffer? Og er det kvinderne eller mændene, som køber mest sexlegetøj, og hvor i Danmark bliver der handlet mest?

Nu afslører Sinful, Skandinaviens største erotiske webshop, ovenstående spørgsmål. 

Læs også

Kun sket to gange tidligere: I år kan dronningen gøre det igen

Årets frækkeste by i 2017 bliver Hobro i Nordjylland. 

Til gengæld kan Lyngby tage prisen for at være byen, som har handlet mest kinky sexlegetøj i 2017. 

Den mindst sexede by er omvendt Billund, som er byen, hvor dankortet har glødet mindst i år. 

De personer, som har kørt flest transaktioner igennem, har navnene Dennis og Michelle. Dermed kan personer med de navne pryde sig med at have Danmarks frækkeste navne. Her har man målt på, hvem der køber mest sexlegetøj, lingeri og glidecreme ud af mere end 125.000 ordrer i webshoppen.

Men samtidigt ser det ud til, at Dennis handler mere end Michelle. Det er nemlig mændene, som har handlet 54,7procent af det solgte sexlegetøj i 2017 sammenlignet med kvindernes 45,3 procent. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Desuden kan Sinful afslører at, webshoppen har solgt 9.808 liter glidecreme i 2017 - svarende til 39 spabade med glidecreme. Der er også solgt 14.931 Tenga onani- og vibratoræg, hvilket svarer til 654 økologiske høners produktion af æg på én måned, og så er der tilmeldt  solgt 6.043 meter dildo – svarende til længden på mere end fem lillebæltsbroer.

Forbrugerrådet advarer mod farlig fælde: Claus blev franarret 150.000 kroner efter julefrokost

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip