Studie: Par der fantaserer om dette, har bedre sex

Hvad tænker han på, når I knalder?

Én bestemt sex-fantasi bør i den grad kunne peppe jeres sexliv op.

Trekanter, rollespil eller sex i det fri.

Langt de fleste mennesker går rundt og putter med mere eller mindre hemmelige sexfantasier, som de drømmer om at føre ud i livet.

Det er langt fra alle frække fantasier, der går hen og bliver til virkelighed, men det gør ikke noget, så længe du blot husker at tage dig tid til de frække tanker. Især hvis du fantaserer om din partner. Det skriver Daily Star.

Et studie viser nemlig, at de personer, der har frække dagdrømme om deres allerede eksisterende partner, også er mere tilbøjelige til at have lyst til sex - hvilket i længden fører til et mere tilfredsstillende sexliv.

Læs også

Drilagtigt billede skaber vild debat: Hvad ser du?

Der er forskere fra The Interdisciplinary Center Herzliya i Israel, der har kigget nærmere på en række forsøgspersoners sexfantasier og ud fra dem foretaget fire tests - inklusiv én blandt forsøgspersoner, der var i et forhold.

Få inspiration til frækt sexlegetøj her.

Disse deltagere blev bedt om at fantasere om sex med deres partner, hvorefter de skulle fortælle, hvad disse tanker gjorde ved dem.

Her viste det sig - måske ikke overraskende - at størstedelen pludselig havde meget lyst til sex med deres partner - også selvom de ikke havde haft det forinden. Ud fra dette konkluderede forskerne, at sexfantasier hjælper til med at eliminere negative tanker om sin partner og samtidig får par til at føle sig tættere på hinanden, hvis begge parter har den anden som hovedrolle i de frække forestillinger.

Læs også

Skør navne-trend har ramt ny forældre: Opkalder deres børn efter vanvittig idé

Forskningsstudiet bakkes op af et andet studie fra sidste år, som viste, at par er tættere forbundet, når de tør dele ud af deres seksuelle tanker og fantasier.

Derfor kan det roligt svare sig at dagdrømme om sex med din partner, for hvis han eller hun har brugt dagen på det samme, ryger tøjet sandsynligvis hurtigt af, når i begge kommer hjem fra arbejde.

 

Dagens Gossip