Sugardating er kommet for at blive

09/12/2020 10:20

Jonas Chan

Sex og samliv
Det er ikke mange år siden, at begrebet sugardating for alvor blev en del af danskernes bevidsthed.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Begrebet slog sig for alvor fast og gjorde indtryk hos mange danskere, da DR1 dokumentarisk skildrede en sugardaters liv og oplevelser i sin dokumentarserie En Sugardaters Fortælling

Dengang rasede debatten, og mange undrede sig over, hvorfor unge kvinder havde lyst til at indgå i den slags relationer. Siden da er det blevet klart, at sugardaters er kommet for at blive, og flere og flere unge, danske kvinder (og også mænd) vælger at kaste sig ud i sugardating.

I modsætning til hvad mange ellers tror, så handler det for mange kvinder og mænd ikke om at komme nemt til designertasker og dyre restauranter, men om at afprøve grænser og begive sig ud på et spændende, frækt og glamourøst eventyr.

Relationerne kan være vidt forskellige

Det er på sider som Todayters og andre lignende sugardatingsider, at en sugarbaby kan møde sin sugardaddy, eller en sugarmommy kan møde sit boytoy. Det er nemlig både mænd og kvinder, der agerer i begge roller.

For nogle sugarbabies og sugardaddies udspiller hele relationen sig med den virtuelle dating, der foregår online. Online kan parrene have intime stunder på webcam, de kan skrive sammen, og så kan sugarbabies og boytoys sælge frække billeder, som deres sugardaddy eller sugarmommy og andre kan nyde godt af.

For andre par udspiller relationen sig med fysisk kontakt. For mange handler relationen om at tage ud på fine restauranter og barer, om at shoppe sammen, om at bruge tid sammen i soveværelset, om sammen at tage på forretningsrejser og rejser generelt og om at tilbyde hinanden gensidig respekt og gensidig tilfredsstillelse.

Et eventyr

For nogle sugarbabies og boytoys er relationen et eventyr. I relation til en sugardaddy og sugarmommy ved man aldrig, hvad morgendagen byder på. Den ene dag kan man besøge en eksklusiv restaurant, og den næste dag kan man overnatte på et luksuriøst hotel eller være på vej til Rom. Det er netop denne spænding og uforudsigelighed, der tiltaler mange.

Det er for mange alment kendt, at der eksisterer et gensidigt tilfredsstillelsesforhold, hvor sugardaddy eller sugarmommy indfrier nogle ønsker og behov, som deres sugarbaby eller boytoy har, som ofte har materialistisk karakter, mens sugarbaby eller boytoy tilfredsstiller mere fysiske ønsker og behov hos deres sugardaddy eller sugarmommy. Det behøver ikke nødvendigvis at være sex. Det kan også blot være selskab eller anden omgang.

Det ser ikke ud til, at sugardating er et fænomen, der er på vej til at dø ud, og derfor kan mange danskere nok godt vænne sig til, at denne type relationer findes og eksisterer.