Svømmerlækkerier: Pernille Blume deler nøgenbillede

Pernille Blume deler nøgenbillede. Foto: Instagram

Den danske svømmedarling nyder livet i coronakrisen. Selvom Verden står stille omkring hende, så har hun overskud til at dele lidt lækkerier på sin Instagramkonto.

Det kan da godt være, at den danske OL-guldvinder Pernille Blume i svømning er i karantæne, men det betyder ikke, at hun synes det er træls. Hun har nemlig isoleret sig sammen med sin nye kæreste, Florent Manaudou.

Manaudou er ligesom Pernille Blume også international elitesvømmer. Blume har tidligere udtalt, at den nye kæreste har været i hendes tanker, siden hun mødte ham mange år siden. I mellemtiden har hun dog være kærester med René Holten, og historien melder ikke noget om, hvorvidt Pernille Blume tænkte på Florent, mens hun var sammen med Florent.

At Pernille Blume er en lækker sag er der ingen tvivl om. Det viser det nye billede på Instagram i den grad også. Der er helt sikkert andre i karantæne, der vil nyde Blumes nøgenbillede.

 

Billedet er med stor sandsynlighed taget af kæresten selv. Om han har kunnet holde sig i skindet derefter melder historien ikke noget om. 

De to nye turtelduer har tidligere delt billeder af begge sammen, og det ser udmiddelbart ud til, at de nyder hinanden selskab. 

Det er ikke første gang, at Pernille Blume deler lidt ud af herlighederne. Tidligere har hun vist omverdenen, at hun er godt skåret, og det nyder vi i den grad.

 

Når Pernille Blume ikke deler billeder af sig selv, hvor hun er nøgen, så hygger hun sig med kæresten i Marseilles, hvor kæresten er bosat. Der er godt nok udgangsforbud, men det lader ikke til at genere kæresteparret,

Pernille Blume skulle ellers bruge denne tid på at kvalificere sig til et forsvar af hendes OL-guld på 50 meter fri fra2016. Nu er OL i Tokyo udskudt til 2021, så er der tid til at være nøgen på billeder i stedet.

Men kigger kærestens Instagram-profil igennem, kan man se, at de to har dannet par siden midt i januar.