Tab dig mens du knalder: 5 stillinger der virkelig forbrænder kalorier

Her får du en guide til fem forskellige sex-stillinger, der virkelig er god træning, hvis du vil smide lidt vægt.

Er du træt af at gå i træningscenter og leder du efter sjovere måder at tabe dig på? Så skynd dig at træk din partner med ind i soveværelset.

Det er ingen hemmelighed, at man forbrænder kalorier under sex, da et godt knald er en glimrende fysik udskejelse på lige fod med meget træning. Det finders dog en række stillinger, der er bedre end andre. Det skriver Daily Star.

Mange af dem minder om de stillinger, I sandvanligvis kaster jeg ud i, men med en smule variation for at udfordre fysikken en anelse mere.

Læs også

Dårligt nyt til folk i parforhold: Sommeren fører denne triste tendens med sig

Her får du fem stillinger til kvinder, der nok skal øge ens forbrænding under sex:

1. Missionær med et twist: Denne stilling minder umiskendeligt meget om den gode gamle missionærstilling, men i stedet for at du som kvinde ligger fladt på ryggen, skal du bøje dine hofter opad og frem, så dit bækken kommer tættere på din partners krop. Husk at spænd i hofter, bækkenbund og mellemgulv - dette gør nemlig, at du forbrænder væsentligt flere kalorier og samtidig styrker dine mavemuskler.

2. Squat-on-top: I denne position sidder kvinden øverst, ligesom hvis hun skulle ride ham normalt. Men i stedet for den velkendte ‘cowgirl’, så skal du sætte dig op på fødderne og ride ham, mens du ‘squater’ - altså gå op og ned i knæ. Dette styrker både baller, lår, mave, ryg samt din balance. 

Læs også

Undersøgelse: Disse to ord elsker kvinder at høre under sex

3. Aktiv doggy: I den klassiske doggystyle er det manden, der står for det hårde arbejde, men med en lille justering, kan kvinden pludselig tage kontrol over denne stilling. Alt det kræver er, at din mand forholder sig passivt, mens du bruger dine hofter og numse. Det gør du ved at strække armene, spænde i mellemgulvet og støde tilbage nedover hans lem. På den måde er det dig, der forbrænder kalorierne - og sætter tempoet.

4. Trillebøren: Endnu en variant af den kendte doggystyle eller ‘bagfra’. Start i den klassiske doggy-stilling og få så din partner til at løfte dine ben og en af gangen, mens du strækker dem. Han skal tage fat lige over knæene, mens du tilsidst kun hviler på dine hænder - ligesom når du planker. Denne stilling er hård, men effektiv!

5. Buen: Minder om stilling nummer 1, men er en anelse sværere. Du indtager den velkendte missionær, men løfter dine hofter i vejret - ligesom den yogastilling, der hedder ‘the bridge’. Mens din partner står på knæ, griber du fat om det bagerste af hans lår, mens du fortsat har skudt dit underliv helt op. Dette skal nok sætte gang i forbrændingen.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip