Teenagepige vil sælge sin mødom, men hun har nogle strikse krav

10/06/2017 10:30

webmaster

Sex og samliv
Jomfru har sat sin mødom til salg
Foto: Locanto
1.300.000 kroner. Så meget har en 19-årig ung kvinde fra Australien sat sin mødom til salg for via en annonce.

Mest læste i dag

Det kan godt være, den første gang ikke altid er særlig mindeværdig, men for de fleste af os er det alligevel noget ganske særligt. Men flere unge kvinder har gennem de seneste år sat deres mødom til salg på nettet. 

Senest har en 19-årig australsk kvinde ifølge dailymail.com sat en mødoms-annonce på hjemmesiden Locanto, der svarer til en australsk udgave af Den Blå Avis. Her beskriver den unge kvinde sig selv som værende 161 cm høj og atletisk bygget med en vægt på 44 kilo, og teksten er ledsaget af adskillige billeder, hvor hun viser sig frem kun iført undertøj. 

Under overskriften “Virgin seeks you, Sydney City” (Jomfru søger dig, Sydney, red.) skriver hun desuden: “Hej, jeg er en 19-årig pige, der ønsker at sælge min mødom”, hvorefter hun ridser betingelserne for den opsigtsvækkende handel op. 

Blandet andet forventer hun, at hun skal mødes med sin køber på en restaurant, så de kan spise en middag først. Køberen kan få lov til at bestemme, hvilket hotel selve samlejet kan foregå på, men den unge kvinde påberåber sig retten til ikke at gennemføre, hvis hun ikke har lyst. 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Dernæst kræver hun, at der bliver brugt kondom, og advarer sin køber om, at der skal betales en form for forskud. 

Endelig understreger hun, at der ikke må blive brugt sexlegetøj og ikke blive benyttet vold, ligesom det heller ikke er tilladt at filme undervejs. 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Annoncen runder af med at afsløre, hvilken pris hun er villig til at acceptere. 

(Artiklen forsætter efter billedet)

“Prisen er 250.000 dollars (ca.1,3 mill. kroner). Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller har et tilbud. Jeg er åben over for alt.” 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Den australske teenager er langt fra den første, der tilbyder at sælge sin mødom mod betaling. I sidste måned satte en tysk teenager sin mødom til salg via en auktion på en hjemmeside, der påstår, at de har læger tilknyttet, der kan bekræfte, at når pigerne er jomfruer.

Her besluttede 18-årige, tyske Kim at sælge sin krop til højestbydende, så hun udover sine studier kunne få råd til en lejlighed og en bil. Ifølge et lokalt medie var minimumsbuddet 100.000 Euro, der er svarende til circa 750.000 danske kroner.