Tog røven på topmodel: Se Emily Ratajkowski nøgen

07/06/2017 02:30

webmaster

Sex og samliv
Emily Ratajkowski nøgen
Emily Ratajkowski nøgen på Instagram
Hun er én af verdens mest eftertragtede modeller lige nu, og er normalt ikke bleg for at dele en nøgen selfie på Instagram.

Mest læste i dag

Forleden var det dog ikke Emily Ratajkowski selv, der var afsender på et særdeles afklædt billede af sin flotte figur. Det var derimod hendes veninde, Lara Pia Arrobio, der næsten bogstaveligt ”tog røven” på den 25-årige model.

Således kunne fans af Ratajkowski glæde sig over synet, da Arrobio uploadede nøgenbilleder af sin splitternøgne og verdensberømte veninde. Dog kun med udsigt til herlighederne bagfra – men hvilken udsigt!

Selv holder Emily Ratajkowski sig dog ikke ikke tilbage på de sociale medier, men delte derimod i søndags adskillige billeder af sig selv i en sort og hvid bikini fra en familieferie i Austin, Texas. 

Emily Ratajkowski nøgen - Foto: Instagram

Også hér kunne hurtig fans på Snapchat blandt andet få et glimt af stjernens flotte bagdel, da hun sprang i poolen med sin mor.

Emily Ratajkowski slog for alvor igennem som model, da hun i 2013 optrådte i videoen til sangen ”Blurred Lines” med Robin Thicke og Pharell Williams. 

Sangen blev et kæmpehit og musikvideoen tiltrak sig stor opmærksomhed, blandt andet på grund af Ratajkowski, der dansede rundt kun iført trusser og tennissko.

Emily Ratajkowski i poolen med veninderne - Foto: Instagram

Det lader ikke ligefrem til, at formen er blevet dårligere sidenhen.

Frit udsyn til Emily Ratajkowski nøgen med store bryster: