Træt af skedeprutter under sex? Her er 4 enkle tips til at undgå dem

Foto: Shutterstock

Hvis du vil undgå den pinlige lyd fra missen efter sex, så findes der gode råd, der giver lidt mindre røde ører efter den hede lagengymnastik.

Sex er skønt, men det hænder også, at det er dejligt akavet og en smule pinligt undervejs. Selvom skedeprutter er helt naturlige, kan de også være distraherende og give røde kinder.

Det lyder grangiveligt som om, at der bliver trykket en ordentlig fis af, men det er ikke fra det brune øje, men derimod fra tissekonen. De flester kvinder kender alt til det.

Men der findes faktisk måder til undgå de mere eller mindre pinlige skedeprutter, og hvis du måske er begyndt at date en ny fyr og gerne vil holde missen tavs under sex, så er der heldigvis råd at hente. 

Læs også

10 ting hun ville ønske du gjorde under et blowjob

1. Tag det helt roligt!
Det kræver lige lidt tålmodighed, men hvis det skal være rigtig romantisk og helt uden ‘mislyde’, så skal tempoet helt, helt ned. Med det langsomme tempo kommer der nemlig ikke så meget luft ind i skeden, og dermed undgår man ‘prutterne’.

2. Drop de svære positioner
Det er ganske givet superfrækt at blive taget stående op ad køkkenbordet eller ride kæresten, som den frække staldpige, du helt sikkert er. 

Men hvis du vil undgå at opføre en sand kakofoni af prutlyde fra glædesgrotten, så må du holde dig til de mere velkendte sexstillinger

3. Få manden til at vrikke med hoften i stedet for at pumpe 
Det kan være svært, da mænd jo ofte bliver lige lovligt ivrige, når først sexlegene tager form og skaber nydelse.

Læs også

5 fremragende stillinger til tykke kærestepar

Men hvis du lader manden rotere og vride sin hofte istedet for at pumpe ud og ind, så kommer der mindre luft med ind i skeden, og dermed er der mindre risiko for, at skeden ‘snakker med’, når lagengymnastikken er godt i gang.

4. Brug fingeren, hvis luften siver ud
Hvis alt håb er ude, og tissekonen begynder at lægge an til en fis, så kan man med fordel benytte en finger, så der ikke kommer fuld lyd på tissekonens fiseri. 

Men husk at alle lyde under sex selvfølgelig er helt naturlige - der er ingen grund til panik, hvis luften og lyden alligevel slipper ud.

Bare pas på med at stikke ting ind i tissekonen - især disse 5 ting er et no-go i nærheden i din (eller andres) vagina

 

Dagens Gossip