Tre kvinder viste bryster på tribunen under finale: Se billedet her

Foto: MLB

Tre kvinder valgte at peppe en finalekamp i MLB op med lidt bar hud, da de viste deres bryster. Det blev ligeledes fanget på kamera, så mange millioner af tv-seere kunne følge med.

Når man tager ind for at se sport, så er det primært underholdningen på banen, samt mad og drikkevarer man komme efter.

Tilskuerne og tv-seerne til MLB-kampen mellem Houston Astros og Washington Nationals fik dog lidt mere for pengene, end hvad de først havde regnet med.

Tre modeller ved navn Julia Rose, Lauren Summers og Kayla Lauren var nemlig mødt op til kampen, og de havde forberedt et lille stunt.

Læs også

Nøgne kendisser

De tre kvinder havde placeret sig nede i bunden af den ene tribuner, så de stod lige foran der, hvor pitcheren (Ham der kaster) skal kaste bolden mod batteren (ham der slår).

De var dermed lige i skudlinjen for kameraerne, og da kampen nåede toppen af 7. inning, valgte de tre kvinder at løfte op i deres trøjer og flashe deres bryster. Det er dog kun to af kvinderne, der blev fanget af tv'et.

Det blev blandt andet bemærket af Twitter-brugeren Andrew Eddins, der tog et skærmbillede af kampen, hvor til han skrev: 

“Jeg gætter på, at jeg var den eneste, der så pigerne flashe på tilskuerpladserne?”

Kan du spotte pigerne med de bare bryster?

 

Se flere nøgne kvinder her

Det har dog vist sig, at de tre modeller ikke blot gjorde det for at hygge sig under en professionel baseball-kamp, men i stedet var det et markedsføringsstunt.

Den ene model, Julia Rose er stifter af nøgenmagasinet Shagmag, og det skulle angiveligt være en reklame for dette magasin.

 

Stuntet kom dog ikke uden en pris. Julia Rose modtog nemlig et brev fra MLBs vicepræsident, hvor han banlyser kvinden fra nogensinde at komme ind på et MLB-stadion igen.

 

 

Læs også

Nadia Shila kan ikke vente: Nu viser hun sin nøgne krop frem

 

 

Dagens Gossip