Undersøgelse: Danske kvinder er de mest seksuelt tilfredse i verden

20/07/2017 16:30

Ane Sørensen

Sex og samliv
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
De danske kvinder er ifølge en fræk undersøgelse de bedst tilfredstillede seksuelt blandt 20 forskellige nationaliteter.

Mest læste i dag

De danske kvinder har absolut ingen grund til at klage over mændenens indsats i soveværelset.

Det er der i hvert fald noget, der tyder på, hvis man skal tro en undersøgelse fra datingsitet Victoria Milan. Ifølge undersøgelsen er det nemlig netop de danske mænd, der bruger mest tid på at tilfredsstille deres partner i dobbeltsengen.

Gennemsnitligt skulle danske mænd, hvis man skal tro undersøgelsens resultat, bruge hele 44 minutter på at tilfredsstille deres koner, når de to har sex med hinanden.

Undersøgelsen er baseret på besvarelser fra 6.117 af sitets kvindelige medlemmer fra 20 forskellige lande, som har vurderet deres mænds seksuelle ydeevne.

Sigurd Vedal står bag Victoria Milan, som er et datingsite for ægtefæller, der ønsker en affære uden for deres parforhold. Han mener, at de hotteste ægtemænd føler sig ansvarlige for konens tilfredsstillelse:

- Det kræver en rigtig mand at anerkende og tilfredsstille en kvindes seksuelle appetit. En udbredt fejltagelse er at tænke, at manden ikke er seksuelt tilfredsstillet og vil søge væk. Det går faktisk begge veje, siger Sigurd Vedal.

På andenpladsen over de seksuelt tilfredsstillede kvinder ligger de amerikanske, som skulle blive forkælet i gennemsnitligt 41 minutter, mens Finland ryger ind på en tredjeplads med 39 minutter.

I den anden ende af skalaen ligger de sydafrikanske kvinder, som må nøjes med 15 minutters seksuel opmærksomhed fra deres ægtemænd. De belgiske kvinder ligger næstnederst med omkring 21 minutter.

10 ting hun ville ønske du gjorde under et blowjob