Ung kvinde afslører: Sådan tjener jeg penge på at sælge brugte trusser

Foto: Hothousewivesdirtyknickers.com

En ung kvinde fortæller om, hvordan hun har gjort salg af brugte underbusker til sin levevej.

Der er mange måder at tjene sine penge på, men én af de mere bizarre og bemærkelsesværdige må i den grad siges at være salg af trusser - sine egne brugte vel og mærke.

For selvom det både lyder skørt og grænseoverskridende, så findes der flere kvinder, som har gjort det til en levevej at sælge og sende deres brugte underbukser til interesserede mænd. Det skriver Metro.

En af disse kvinder er engelske ’Mistress Dani’, der i flere år har været etableret ’panty-pusher’.

- Jeg kom ind i branchen, da jeg en dag sad sammen med en veninde. Vi jokede med, hvor mange penge vi kunne tjene, hvis vi solgte vores trusser, efter vi havde læst en historie i Coronation Street, lyder det fra Mistress Dani.

Sådan tager Mistress Dani sig ud på sin hjemmeside. Foto: Hothousewivesdirtyknickers.com

Til sidst besluttede de to veninder sig for at prøve at sælge deres trusser online – mest for sjov, men inden længe opdagede de, er der var en reel forretning i det.

- Vi gjorde det for at få et grin ud af det i starten, men inden længe indså vi, at der var en reel efterspørgsel, og at vi tjente flere penge, end vi havde forventet. Derfor besluttede vi at tage det seriøst, fortæller Mistress Dani.

Da hendes partner havde teknologiske færdigheder, valgte de at lancere hjemmesiden hothousewivesdirtyknickers.com, hvor igennem de begyndte at sælge undertøj, de havde gået med.

Hurtigt fik de to fastlagt en pris, og da først forretningsmodellen var på plads, kørte den særprægede virksomhed som smurt.

- Vi lavede en standard-pakke, men det gik hurtigt op for os, at de fleste folk ønskede mere end bare et par trusser, forklarer hun.

Foto: Hothousewivesdirtyknickers.com

Det viste sig nemlig, at mange kunder også ønskede et frækt billede sammen med trusserne, eller havde specifikke ønsker til tøjdele så som brugte træningstrusser.

Endnu mere specifikt – og grænseoverskridende - blev det, da flere og flere kunder også ønskede trusser med spor af tis, menstruation eller afføring.

Og det viste sig hurtigt, at det var her, de rigtig gode penge lå.

Det var både singler og gifte mænd, der bestilte trusserne med de særprægede ønsker.

- Jeg havde en kunde, som bestilte fra mig. Hans kone var syg, og selvom de elskede hinanden, så var de ikke intime mere. Han skrev, at han ønskede og savnede duften af en kvinde, og det kan jeg godt forstå, fortæller hun.

Læs også

Fræk undersøgelse: Denne type penis giver kvinden flest orgasmer

Mistress Dani er overrasket over, hvor mange af hendes kunder, der er fuldstændig ’normale’ mænd, som blot ønsker lidt ekstra i deres liv rent seksuelt.

- De ønsker en autentisk oplevelse. Det handler allermest om intimitet , ligesom det er vigtigt, at de føler, at de får opmærksomhed, lyder det fra Mistress Dani.

Og netop opmærksomheden, og behovet for at blive set, er tydeligt, da flere af kunderne ofte sender billeder af dem selv retur – ofte hvor mændene er ført trusserne, eller masturberer i dem.

Mistress Dani fortæller, at hendes besynderlige og grænseoverskridende job dog ingen konsekvenser har fået på hjemmefronten.

- Jeg er lykkelig gift. Min mand ved, hvad jeg laver, og han har det helt fint med det. Det er intet fysisk mellem kunderne og mig, så han føler ikke, at jeg er ham utro på nogen måde, forklarer hun.