Væk med julestress: Brug Fifty Shades i privaten

Julen er en travl tid, det kender du sikkert alt til. Din kalender er allerede ved at sprænge af dine mange aftaler.

Du skal til julehygge hos familien, du skal til fire forskellige julefrokoster, hvor du også lige skal medbringe en hjemmelavet ret, du skal købe julegaver til samtlige familiemedlemmer, og så skal du altså også lige have overskud til at gøre det hele med et smil på læben.

Det kan være svært at holde humøret oppe, når stressen melder sig – og det sidste du har overskud til, er da at have vild sex med din kæreste, når du nu har tusind andre ting at tænke på.

Men stop engang. 

For spændende sex er faktisk lige netop det, du har brug for midt i juleræset til at hjælpe på de mange tanker. Måske lidt blid DBSM kan måske hjælpe på det?

Af den grund, giver vi dig i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, 3 gode grunde til at have sex som i Fifty Shades i julen.

3 fordele ved at have sex som i Fifty Shades her til jul

1. Du får mulighed for at afreagere

Der er ikke noget, der kan opbygge en indestængt vrede og anspændthed, som at stå i milelange køer til at købe julegaver.

Her vil Fifty Shades sex kunne hjælpe dig til at afreagere. Prøv for eksempel at lege lidt med en pisk derhjemme, og oplev, hvordan lidt smerte kan have en yderst tilfredsstillende effekt og være et frækt input i jeres forspil.

Hvis du synes en pisk er lidt for meget, kan I også starte ud med et klask bagi. Uanset hvad vil det uden tvivl få dig til at glemme al julestressen. 

2. Du får mere intimitet i vinterkulden

Julen er en perfekt tid til at være mere intime, fordi vinterkulden giver os lyst til at hoppe under dynen.

Find blindfold, pisk og stearinlys frem og prøv jer frem blid BDSM. Ifølge Tara Sue Me, forfatter til The Submissive, vil både dig og din kæreste opleve at være blottet og skrøbelige, men det er det, der styrker jeres intimitet.

3. Du kommer mere i kontakt med din krop

Kvinder kan have svært ved at blive opstemte, når de bekymrer sig, forklarer Dianna Alexandersen, sexolog og parterapeut, til magasinet Woman

Men når du dyrker BDSM, er det med til at vække din seksualitet. Det handler om at give slip på alle dine bekymringer og ting, du skal nå i julen, og komme helt ned i kroppen. 

Et klap i numsen, et hiv i håret eller leg med håndjern får dig til at komme ud af hovedet og bare nyde nuet. 

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer – og kommer med forslag til sjove, anvendelige produkter:

”Mangler du noget julekrydderi til dit sexliv, er dette Fifty Shades startersæt en god begyndelse. Med alt fra pirringsfjer og blindfold til brystklemmer og penisring kan I uden tvivl holde det hedt i december. Du kan også gå på opdagelse i Fifty Shades Freed kollektionen, som er inspireret af filmen af samme navn, der får premiere i det nye år, og hvis du er blevet helt grebet af det kinky univers, skal du ikke snyde dig selv for hele Fifty Shades of Grey produktserien.”

Husk – heldigvis behøver du ikke stresse ned i endnu en butik, for at få dette hjem på adressen. Sinful.dk er nemlig Skandinaviens største online webshop indenfor sexlegetøj og leverer fra dag til dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip