Verdens nemmeste handjob: Her er løsningen

Foto: Shutterstock

Er der noget, der kan vække usikkerhed hos mange kvinder, så er det, hvordan man giver sin kæreste det perfekte handjob.

Han har formentlig gjort det selv i flere år, og ved uden tvivl, hvad han bedst kan lide. Derfor kan du hurtigt blive grebet i en mindre panik, for hvordan er det nu lige, du roterer og drejer dine hænder bedst for ham?

Heldigvis findes der nogle simple tips, så du kan give ham verdens nemmeste handjob – og dem kigger vi nærmere på sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski. 

Simple tips til et godt handjob og en lille hjælp

1. Tænd ham

For at give din kæreste et handjob kræver det selvfølgelig, at du får ham opstemt. Her må du gerne gøre lidt ekstra ud af det.

Start ud med at sætte en sexet stemning. Du kan fx bruge stearinlys, sætte den der bløde playliste på og iføre dig dit frækkeste lingeri. Så er du allerede godt på vej med at tænde ham.

Derefter kan du langsomt begynde at kysse ham ned ad halsen, og til sidst kan du stryge ham blidt med dine hænder, indtil han er klar. 

2. Gør det spændende

Når I er kommet godt i gang, må du godt pirre ham lidt.

Det kan du gøre ved blidt at stimulere hans kugler med den hånd, du har fri. Prøv at holde dem begge i hånden og massere dem blidt eller leg med hans mellemkød ved hjælp af din tommel- og pegefinger.

Du kan også prøve bringe din lillefinger i spil. Din kæreste har nemlig et G-punkt et par centimeter oppe i anus, der kan være rart at få stimuleret. Du skal ikke bevæge fingeren op og ned, men blot stimulere punktet på en blid måde. 

Sørg dog for at være sikker på, at din kæreste er med på idéen, inden du sniger en finger derop.

3. Brug en hjælpende hånd – det ukendte trick

Hvis du virkelig vil give din kæreste et handjob, han sent vil glemme, så er dine to hænder ikke altid nok. Her har du brug for endnu en hjælpende hånd. 

I Japan har de allerede regnet den ud. Her er det mest sælgende og populære sexlegetøj til mænd et onaniprodukt i medicinsk silikone – formet som et æg. Og ja, du læste rigtigt.

Med Tenga Eggs 6-pack kan du give din kæreste en ekstra gave denne jul, som I både kan bruge sammen til et pirrende forspil, eller som du kan give ham med på rejsen, når han må undvære dig. 

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Først og fremmest kommer Tenga Egg i et unikt design, der på ingen måde ligner et onaniprodukt, hvilket også gør det til et oplagt rejse-legetøj. Derudover passer Tenga Egg til enhver mand, da dets 6.5 cm kan strække sig helt op til 30 cm. Tenga Egg giver din kæreste en oplevelse af et langt mere intenst og blødt handjob, og de 6 forskellige onanisleeves har hver deres unikke, indvendige design. Så er det bare at undersøge, om han bedst kan lide små knopper, dutter eller bølger. Men uanset hvad hans favorit er, så husk at bruge Tenga Egg Glidecreme til for en fantastisk oplevelse. Du hælder blot lidt glidecreme ind i ægget, og så er det klar til at blive ført ned over din partner,” lyder det fra Mathilde Mackowski. 

Mangler du flere forslag til sjove og lækre produkter til din mand, kan du også læse denne guide fra Sinful.dk: ”Sexlegetøj til mænd,” hvor blandt andet Tenga Egg også er nævnt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip