Oversigt: Små hunderacer

Shih Tzu

Shih Tzu - Historie og anvendelse

Engelsk Bulldog

Engelsk Bulldog - Historie og anvendelse

Dansk Svensk Gårdhund

Dansk Svensk Gårdhund - Historie og anvendelse

Beagle

Det siges, at en Beagle aldrig møder nogen, den ikke kan lide. Denne hund er nemlig venlig og kærlig overfor alle, både mennesker og dyr. Læs det hele her.

Japansk Spids

Den lille spidshund er aktiv, loyal og intelligent og den er kendt for sit ukuelige mod, sin kærlighed og hengivenhed overfor sin familie. Japansk Spids nyder at være aktiv og elsker at være ude.

Cavalier King Charles Spaniel (Cavalieren)

Cavalieren er kendt for sin blide natur og venlig overfor andre hunde og fremmede mennesker. Cavalier King Charles Spaniel trives ligeså godt i lejlighed som i hus og have.

Bichon Havanais (Havaneser)

Havaneseren er en lille, silkeblød og livlig selskabshund som passer ind i de fleste familier. Bichon Havanais tilhører de små hunderacer og elsker børn.

Bomuldshund (Coton de Tulear)

Bomuldshundens Historie og Anvendelse

Pomeranian

Pomeranian er en meget intelligent og selskabelig lille hund, der passer rigtig godt til familier både med og uden børn. Hunden nedstammer fra slædehundene, og generne gør sig blandt andet gældende ved en stor pels – og en stor personlighed.

Fransk Bulldog

Den Franske Bulldog er en lille hund med en stor personlighed. Vælger du den, får du en ven for livet, der vil passe rigtig godt ind i en familie.

Cocker Spaniel

Cocker Spanielens Historie og Anvendelse

Ad 728x90