Bliv klar til forårsmoden med disse tre trends

Foto: Unsplash

Dette indhold er sponsoreret

Foråret er på vej, og det betyder også, at vi så småt kan begynde at pakke vinterjakken og joggingtøjet væk. Men hvordan skal vi så klæde os på, når solen dukker frem, og temperaturerne begynder at stige? Det kan være svært at regne ud, hvad de kommende tendenser og modetrends bliver, og derfor vil vi gerne forsøge at hjælpe dig på vej. I denne artikel har vi samlet tre af de største trends, der kommer til at dominere forårsmoden i år.

Køb bæredygtigt

Én af de største trends til foråret bliver bæredygtighed. Det er med al sandsynlighed også en trend, der er kommet for at blive. Modeindustrien er blevet en af de mest miljøbelastende industrier, og lige nu er der et stort behov for at ændre vores forbrug af tøj i en mere bæredygtig retning. Derfor er genbrug og vintage tøj blevet utrolig populært igen, og her er en webshop som https://dk.thevintagebar.com/ yders velegnet. Hjemmesiden byder på et modeunivers, der sælger et stort udvalg af brugt designertøj til gode priser. Her kan du finde eksklusive mærker som Balenciaga, Alexander McQueen og Burberry. Du har også mulighed for selv at rydde ud i dit skab og sælge dine egne designer items, som du ikke længere bruger.

Skru op for farverne

Når blomsterne begynder at springe ud, og solen begynder at titte frem, er det oplagt at skrue op for farverne. Det er som om, at de længere og lysere dage giver os lyst til at iklæde os alt det farverige tøj, der har ligget og samlet støv i klædeskabet. Derfor kommer vi igen i år til at se en masse farver i modebilledet til foråret, og det er især håbets farve, grøn, der kommer til at dominere. Vi vil opleve grøn i alle afskygninger, uanset om det er olivengrøn, limegrøn eller en dyb mørkegrøn. 

Klassiske jakkesæt

Jakkesæt og habitter har også vundet indpas i modelandskabet det seneste stykke tid, og det vil de fortsætte med. Et jakkesæt er stilrent, klassisk og går aldrig rigtig af mode. Jakkesæt til kvinder er især blevet populært, fordi de kan bruges i mange forskellige anledninger. Hvis du fuldender jakkesættet med et par stilletter, vil du være klar til at tage til fest. Men hvis du tager et par flade sneakers eller loafers på, kan du sagtens tage på arbejde eller ned på den lokale café. Der findes utallige forskellige typer af jakkesæt, så det er nemt at finde et, der passer til dig og din stil, uanset om du er til de diskrete eller mere iøjnefaldende designs.