Få dine nyheder på den måde, der passer til dig

Foto: Unsplash.com

Der var engang, hvor man holdt sig orienteret om, hvad der skete i verden primært ved at læse aviser eller høre radioavis. I dag har vi mange flere måder, vi kan holde os orienteret på, og det kan næsten være svært at navigere i de mange typer af medier, og ikke mindst begrænse sig. Her ser vi nærmere på, hvilke måder der er tilgængelige derude, så læs med, hvis du gerne vil holde dig ajour, men har svært ved at få overblik over de mange muligheder.

Annoncør betalt indhold. 

 

Der findes som bekendt et utal af forskellige medier, hvor man kan orientere sig om nyheder i ind- og udland. Hvilke medier, man skal vælge, afhænger både af, hvordan ens dagligdag foregår, hvor digital man er, og ikke mindst hvad man føler sig godt tilpas med.

Start dagen roligt med avisen

Hvis du f.eks. er pensionist eller af andre grunde har god tid om morgenen, kan det være, du vil finde glæde ved at holde en god gammeldags papiravis, som bliver leveret til dit hjem hver morgen. Mange nyder at indtage deres nyheder med en god kop kaffe fra en af de mange Senseo kapselmaskiner og på den måde stille og roligt komme i gang med dagen. Med en avis kan man skøjte hen over de nyheder, man ikke finder interessante eller ikke lige orker at forholde sig til fra morgenstunden.

Tjek nyheder på telefonen, uanset hvor du er

Med internettet, og ikke mindst smartphones, er det i dag muligt at blive opdateret på aktuelle nyheder allerede inden man er stået ud af sengen. Måske er du så heldig at din kæreste har serveret en kop kaffe på sengen fra jeres Senseo switch premium, så bliver det ikke meget bedre.

På telefonen kan du få push-beskeder fra forskellige store dagblade og tv-stationer, så du aldrig går glip af en nyhed. Hvis det er vigtigt for dig konstant at være opdateret, er dette måske den rette løsning for dig. Nogle kan dog synes, det er lige lovlig meget information og at man ikke behøver at blive orienteret i det sekund, tingene sker.

Dagens vigtigste nyheder på TV

Har du ikke tid at læse en papiravis i hverdagen, kan du vælge at få den i weekenden, hvor man ofte har mere tid til morgenhyggen. Måske er du heller ikke til den konstante nyhedsstrøm på de digitale medier, så kan du vælge at nøjes med at få dagens vigtigste nyheder i en af aftenens nyhedsudsendelser på de store landsdækkende tv-stationer. Her får du et godt overblik over, hvad der er sket i dagens løb i Danmark og udlandet. Du kan også vælge en kombination og f.eks. få nyheder både på nettet og i fjernsynet.