5 gode grunde til at finde en fræk sommerflirt

webmaster

369 uger siden

|

12/06/2017
Sponsoreret indhold
Bizarre sex oplevelser
Foto: Shutterstock
Sommeren er her næsten, og selvom det danske sommervejr til tider kan være gråt og kedeligt, behøves dit kærlighedsliv bestemt ikke være det samme. Derfor skal du finde dig en sommerflirt.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig en liste over fem gode grunde til, at du ikke skal tilbringe denne sommer alene, men sammen med en hed sommerflirt.  

Single? Derfor skal du date om sommeren.

1. Din sommerflirt er dramafri
Før du kaster dig ud i den store romance, bør I sørge for at forventningsafstemme.

Hvis du ikke ser en fremtid med din sommerflirt, efter din tanlines er falmet, så sig det til personen.

Når I får den seriøse snak af vejen, kan I nemlig nyde hinandens selskab fuldt ud resten af sommeren, uden at nogen bliver såret. 

2. Din sommerflirt er klar på alt

Sommerdagene byder ofte på et væld af invitationer til forskellige begivenheder som barbecues, strandture og udendørskoncerter.

Ville det ikke være rart at have en at tage med?

Med en sommerflirt har du en, du altid kan invitere med og som er klar på det hele.

3. Din sommerflirt får dig til at gøre ting, du normalt ikke ville gøre
Normalt vælger du formentlig at date folk, der har samme interesser og smag som dig.

Men en sommerflirt er ikke udsigten til et seriøst forhold, og derfor kan du frit kaste dig i armene på en, der normalt aldrig kunne drømme om at date.

På den måde ender du med at tilbringe sommeren med en, der kan give dig en masse oplevelser udover, hvad du er vant til, og få dig til at gøre ting, du normalt aldrig ville gøre. 

4. Du lærer noget til dit næste forhold

Uanset hvor flygtig jeres tid er sammen, vil en hver person, du dater, gøre dig klogere på de kvaliteter, leder efter i en seriøs partner, og hvilke du absolut ikke gør.

Så selvom du ikke er ude i noget seriøst med din sommerflirt, vil han eller hun stadig kunne bidrage med værdifuld viden, du kan tage med dig videre i din dating fremover.

5. Sådan får du sommerflirten på krogen
Men hvor finder du så den hede sommerflirt at tilbringe din sommer med?

Stranden er altid et godt sted at starte, og her gælder et lille tip om, at du kan gøre dig ekstra lækker at se på, så du tiltrækker din kommende sommerflirts opmærksomhed.

Det kan du gøre med et Cottelli Beach Babe Body Kostume. Den Baywatch inspirerede røde badedragt fremhæver dine hofteben, så du får lange lækre stænger. Din kommende sommerflirt vil ikke kunne få blikket fra dig. 

Og når du så har ham på krogen, så husk at bruge ordentlig beskyttelse som de prisvindende LELO Hex Kondomer, der er ekstra holdbare. Du skulle jo nødigt have noget at bekymre dig om denne sommer.