5 grunde til happn app’en ændrer dating-spillet

Foto: Happn

Vi har alle været der.

Du deler et øjeblik med en fyr, men han blot går forbi dig. Eller du er på en café og lægger mærke til til en sød fyr, men han er travlt optaget med sin computer. Han kigger på dig, du kigger på ham, i smiler til hinanden. Men der sker ingenting, da du ikke har modet til at tage  det første skridt og kæmper med at finde de rigtige ord.

Og nu tænker du stadig på ham og hans smukke blå øjne.

Hvad nu, hvis der var en app til at finde fyren med med de smukke øjne igen?

App’en er nu tilgængelig og den hedder happn. Det er meget simpelt: alle personer, som du krydser på gaden eller i toget, dukker up på din tidslinje i app’en efter kronologisk rækkefølge. Hvis I begge sender hinanden et ‘Like’ vil der opstå et ‘Crush’. Hvem ved, hvor denne digitale romance kan lede til?

Her er 5 gode grunde til at hente denne app:

1. Den er for håbløse romantikere

Du er et proppet tog på vej til skole eller arbejde og lige pludselig spotter du drømmefyren, som afslappet læser dagens nyheder. Du er den type pige, som fanger sig selv i at dagdrømme om hvordan livet ville være med ham som kæreste.

Du tænker for dig selv ‘Hvad nu, hvis der lå en dybere mening med at I har krydset hinandens vej fire gange den seneste uge? Det må være skæbnens tegn.’

2. Fyrene på app’en er rent faktisk interesseret

Mange piger kigger efter en fyr, som er en rigtig fangst: han ser godt ud, god personlighed og ambitiøs. Overraskende nok er der mange profiler på happn, der vil være en fantastisk første date.

Den tiltrækker personer med mange forskellige interesse, alt fra kunst, musik til bjergbestigning. 

På happn kan du se Instagram-billeder af personen og takket være happn’s samarbejde med Spotify, er der også en sektion, hvor du kan lytte til hvilke slags musik han fortrækker. Alt dette giver dig et godt indblik i hans livsstil og hjælper dig til at beslutte om I har nok til fælles til at tage skridtet videre.

3. Du er i kontrol

Happn er baseret på princippet om ‘fælles interesse’. Den eneste måde en person kan starte en samtale, er hvis I begge sender hinanden ‘Likes’.

Slut med fyldte indbakker med beskeder fra fyre, som du ikke er interesseret i. På den anden side, hvem ved, måske får du et ‘Crush’ med en fyr du rent faktisk godt kan lide.

4. Det er sikkert

Du kan kun se det sidste sted, hvor jeres veje krydsede og ikke hans nuværende placering. 

Ligeledes er din præcise placering aldrig afsløret. Der er en radius på minimum 250 meter. Du kan blokere en anden bruger eller indberette uønsket adfærd på et hvilket som helst tidspunkt.

5. Det virker rent faktisk

Det vigtigste er, at app’en rent faktisk virker. Hvorfor? Den har en ting, som ingen anden app har: den er baseret på det virkelige liv. På happn opstår første møde ikke ved at scrolle igennem tilfældige profiler. Det er allerede sket, I har udvekslet blikke og måske har du fået sommerfugle i maven. Du forestiller dig jeres liv sammen og slår dig selv over du ikke prøvede at snakke med ham.

Intet problem, du skal blot tjekke happn og se om du kan finde ham igen.

Du ved aldrig, hvad der kan ske.

Hent app’en i App Store, Play Store eller Windows Store.

 

 

Dagens Gossip