Bekæmp gråt hår naturligt: Nyt kosttilskud skal erstatte skadelig hårfarvning

webmaster

364 uger siden

|

25/07/2017
Sponsoreret indhold
Kosttilskud mod gråt hår behandling
Foto: Shutterstock
Mange personer føler, at de grå hår opstår i for tidlig en alder. Ny behandling fremmer produktionen af melanin, hvilket hindrer fremkomsten af grå hår.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Grå hår i en tidlig alder kan få en til at føle sig gammel, svække selvtilliden og gøre mange nødsaget til bruge skadelig hårfarve, der både udsætter håret og hovedbunden for giftstoffer.

For at fremme hårets sundhed og give et alternativ til skadelig hårfarve, har den anerkendte producent, Oxford Biolabs, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af en lang række af aktive ingredienser stimulerer den naturlige melaninproduktion i kroppen med det formål at forebygge og bekæmpe gråt hår.

Melaniq er et ideelt alternativ til dig som ikke ønsker at farve dit hår, men på naturlig vis bibeholde din oprindelige hårfarve gennem øget melaninproduktion. Kosttilskuddet er udviklet af det anerkendte Oxford Biolabs, der blandt andet står bag den populære molekylære hårtabsbehandling, TRX2. Med udgangspunkt i molekylær research, har de netop lanceret dette nye kosttilskud, der naturligt og effektivt stimulerer melaninproduktionen, så du kan undgå brug af skadelig hårfarvning. Køb Melaniq her.

Sikkert og naturligt

I kampen for at nedbringe de mange tilfælde af hårskader, der opstår i forbindelse med kosmetisk hårfarvning, har Oxford Biolabs i samarbejde med deres forskerhold, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan fremme melaninproduktionen og give langvarige resultater.

Formålet er at fremme kroppens sundhed for personer, der ellers ville have udsat kroppen for mange skadelige stoffer gennem kosmetisk hårfarvning. Med Melaniq kan du bekæmpe gråt hår på naturlig og sikker vis.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Melaniq netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at forebygge og bekæmpe gråt hår på en naturlig og sikker måde.

En bøtte indeholder 90 vegetar-venlige kapsler, der række til 1 måneds brug. Du skal blot tage 3 kapsler om dagen, hvorefter kroppen gradvist vil tilpasse sig virkningen af de naturlige ingredienser og stimulere melaninproduktionen.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hår og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Melaniq her.