Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

10/07/2017 16:30

webmaster

Sponsoreret indhold
Fjern hår permanent
Sommeren er i gang, men mange føler at de bruger for lang tid på barbering og hårfjerning.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Det tager for det første tid at skulle udføre en fuld barbering på ben, armhuler, intime områder osv. Derudover er traditionel hårfjerning som epilering og voksbehandling meget smertefuldt og forbundet med høj risiko for indgroede hår og røde knopper.

For at minimere tidsforbruget på hårfjerning, har den anerkendte producent Silk’n, netop lanceret den anerkendte HPL teknologi, der ved brug af intensivt lys kan svække hårvæksten og på sigt fjerne den permanent. Behandlingen er fuldstændig sikker og medfører ingen bivirkninger på huden.

Silk’n Glide 150.000 giver dig en effektiv permanent hårfjerning efter kun få behandlinger og kan anvendes alle steder på kroppen. Ved brug af den nyskabende HPL teknologi (Home Pulsed Light) opnår du en sikker hårfjerning, der ved brug af de intensive lysimpulser sikrer vedvarende resultater, så du ikke længere skal bekymre dig om smerte, indgroede hår og røde knopper efter barbering. Køb Silk’n Glide 150.000 her.

Sikkert og effektivt

I kampen for at minimere den smerte, der for mange er forbundet med hårfjerning, har Silk’n i samarbejde med sit forskerhold, udviklet denne intensive lysteknologi, der giver smertefri resultater efter blot få behandlinger.

Formålet er at gøre hjemmehårfjerning lettere og samtidig sikre, at du efter få behandlinger ikke længere behøver at bruge tid på dette skønhedsritual. Med Silk’n Glide 150.000 kan du opnå permanent hårfjerning smertefrit og sikkert.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk, er Silk’n Glide netop blevet lanceret i Danmark, så danske forbrugere nu også har mulighed for at benytte den nyskabende HPL teknologi.

Efter blot 4-5 behandlinger bør hårrødderne være svækket så meget, at de ikke kommer igen. Shytobuy.dk tilbyder endda en pengene tilbage garanti, hvis resultaterne ikke viser sig. På den måde kan du være helt sikker på at få noget for pengene.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af produkter til hårfjerning og tilbyder et stort udvalg inden for HLP teknologi og hårfjerningscreme. Med deres store udvalg af produkter, har de hjulpet danskere med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Silk’n Glide 150.000 her.