Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Sommeren er i gang, men mange har ofte udfordringer med at opnå den perfekte sommerbrune kulør.

Man kan få forkerte tan-lines, blive solbrændt og samtidig er der øget risiko for hudkræft ved at eksponere sig for solens UV-stråler. 

For at fremme sundhed og forebygge hudkræft, har den britiske producent, On Group Ltd, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af 5 forskellige carotenoider, kan stimulere kroppens melaninproduktion for at sikre en sikker og sol-fri brun kulør. 

Proto-col Bronze klargør effektivt din hud til sommeren ved at give en perfekt og naturlig solbrun kulør. Kosttilskuddet indeholder en blanding af 5 naturlige carotenoider, der stimulerer kroppens melaninproduktion. De aktive ingredienser er alle kraftfulde antioxidanter, der sammen kan fremme din huds brune glød gennem året. Køb Proto-col Bronze her.

Sikkert og naturligt

I kampen for at fremme hudens sundhed og nedbringe de mange tilfælde af hudkræft, har On Group Ltd i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan fremme melaninproduktionen og give resultater på blot 2-4 uger.

Formålet er at fremme hudens sundhed for personer, der ellers ville have brugt mange timer i solen og den farlige UV-stråling. Med Proto-col Bronze kan du opnå en solbrun kulør på naturlig og sikker vis.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Proto-col Bronze netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at opnå en naturlig solbrun hud på en sikker måde.

En pakke indeholder 120 kapsler, der rækker til cirka 1 måneds brug. Du skal blot tage 4-6 kapsler i de første to uger eller indtil den ønskede kulør er opnået. Derefter vedligeholdes den sommerbrune farve med 2-3 kapsler dagligt.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Proto-col Bronze her.

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip