Har du en tatovering du fortryder? Ny creme er et alternativ til smertefuld fjernelse af tatoveringer

For at spare forbrugerne for tusindvis af kroner på en dyr traditional tatovering behandling, har et hollandsk firma lanceret en creme som kan afhjælpe en uheldig tatovering billigere end traditionel behandling samt uden smerte og ar.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Profade 1-2-3 Tattoo Removal Cream

For at forebygge sundhed og hudirritation har den hollandske producent Herbal Technologies lanceret en creme som skal gøre det nemmere at fjerne uønskede tatoveringer.

Profade 1-2-3 er en creme der skånsomt, men effektivt arbejder i huden og efterlader din hud ren og sund, derved vil Profade efterlade ingen ar efter behandling, og skaber derved den ideelle løsning til enhver der ønsker at behandle sine tatoveringer. Behandlingen består af 3 cremer som fugtiggører huden, og ved hjælp af massering i cirkulære bevægelser bliver tatoveringen gradvist fjernet. Køb Profade 1-2-3 Tatto Removal Cream her

En række personer med forskellige hudtyper tatoveringsblæk er blevet testet, hvor resultaterne viste, at Profade 1-2-3 kan hjælpe med at fjerne farverne fra tatoveringer på mellem 3-9 måneder. Ved konsekvent behandling vil tatoveringen gradvist kunne forsvinde, og du vil opnå et resultat på højde med laserbehandling, blot uden ubehagelige bivirkninger. Blot påfør de medfølgende cremer 2-3 gange om dagen,

Naturligt og sikkert

Profade bruger 100% naturlige ingredienser heriblandt Aloe-Vera, Oliven Olie, Frescolat ML og essens fra Drageblodstræet som er beliggende på de kanariske øer. Formularen er testet til at genskabe hudens klarhed ved konsekvent brug - desuden efterlades huden sund og rask.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Profade 1-2-3 tilgængelig i Danmark, så de danske forbrugere som har fortrudt deres tatovering kan få den fjernet billigt, smertefrit og uden at efterlade ar.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Profade 1-2-3 Tatto Removal Cream her

 

Dagens Gossip